Αντίστροφα μετρά η Θεοδώρα μέχρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας νυφούλα για να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Μάθιου Κουμάρ. Η Θεοδώρα βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και αύριο θα τελεστεί το μυστήριο στη Μητρόπολη. Παρόντες τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια και η μητέρα τους Άννα-Μαρία.

Όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο γεγονός.

Την ίδια ώρα, όπως φαίνεται σε εικόνες που έχει μεταδώσει το Live News, συνεχίζονταν οι τελευταίες ετοιμασίες στους κήπους του Βυζαντινού Μουσείου, ενόψει του πρώτου πάρτι των μελλόνυμφων σε λίγες ώρες για τους υψηλούς καλεσμένους τους.

Θεοδώρα και Μάθιου Κουμάρ θα παντρευτούν αύριο το απόγευμα, με την τέως βασιλική οικογένεια να μην ανακοινώνει στην τελευταία της ανακοίνωση ποιοι γαλαζοαίματοι θα δώσουν το «παρών».

 «Η επιθυμία του ζευγαριού να τελέσουν τον γάμο τους στην Αθήνα αποτυπώνει την αγάπη τους για την Ελλάδα, τους ισχυρούς δεσμούς που διατηρούν με τη χώρα και τη θέλησή τους να μοιραστούν με τους καλεσμένους τους τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική φιλοξενία και ταυτότητα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η τέως βασιλική οικογένεια.

Στην ίδια ανακοίνωση, η οικογένεια επιμένει να χρησιμοποιεί τίτλους που στην Ελλάδα έχουν καταργηθεί εδώ και 50 ολόκληρα χρόνια.

 «Κουμπάροι και παράνυμφοι στο ζευγάρι θα είναι, μεταξύ άλλων, ο πρίγκιπας Παύλος, ο πρίγκιπας Νικόλαος, o πρίγκιπας Φίλιππος, η πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία, ο πρίγκιπας Αχιλλέας-Ανδρέας και η Arrietta Morales de Grecia».

Το νυφικό της Θεοδώρας φέρει την υπογραφή της Σίλιας Κριθαριώτη. Η τιάρα που θα φορά είναι του οίκου Cartiet.


Οι καλεσμένοι-μυστήριο

Η μυστικοπάθεια για τους γαλαζοαίματους που θα δώσουν το «παρών» συνεχίζεται για λόγους ασφαλείας, όπως επισημαίνει το περιβάλλον της Θεοδώρας, ωστόσο θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα δώσει το «παρών» η Σοφία και η αδερφή της Ειρήνη. Μένει να φανεί αν θα έρθει στην Αθήνα ο βασιλιάς της Ισπανίας Φίλιππος με τη σύζυγό του, όπως και η πριγκίπισσα Άννα του Ηνωμένου Βασιλείου. Εκπροσώπους αναμένεται να στείλουν οι βασιλικοί οίκοι της Δανίας, της Νορβηγίας και της Σουηδίας.

Στο pre wedding πάρτι σε λίγες ώρες στο Βυζαντινό Μουσείο έχουν σταλεί προσκλήσεις σε 250 καλεσμένους. Αύριο το απόγευμα θα γίνει ο γάμος στη Μητρόπολη Αθηνών και αμέσως μετά δεξίωση σε πολυτελές Resort της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Το αποχαιρετιστήριο brunch έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή στον Ναυτικό Όμιλο Πειραιά.

Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τη Μητρόπολη Αθηνών θα είναι αυξημένα από αύριο το μεσημέρι, με τους μελλόνυμφους να ετοιμάζονται να ζήσουν μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής και της σχέσης τους.