Θύμα εγκληματικής ενέργειας έπεσε ο 68χρονος Διονύσης Π., ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί από την μόλις 11 ετών κόρη του μέσα στο σπίτι τους στην Κέρκυρα.

Η σορός του θύματος, φέρει τουλάχιστον ένα τραύμα πιθανόν από μαχαίρι στην ωμοπλάτη, ενώ για την υπόθεση εξετάζεται η 45χρονη Ρωσίδα σύζυγος του θύματος, η οποία ήδη έχει μεταφερθεί στα γραφεία της Ασφάλειας Κέρκυρας.

Το σπίτι της οικογένειας βρίσκεται στην περιοχή του Περάματος, λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Κέρκυρας.

Η οικογένεια, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει απασχολήσει κατά το πρόσφατο παρελθόν για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Η γυναίκα, σύμφωνα με τις καταγγελίες της, έπεφτε συχνά θύμα ξυλοδαρμού.

Η ίδια προς το παρόν, αρνείται ότι σχετίζεται με τον θάνατο του 68χρονου συζύγου της, ωστόσο εξετάζεται εως και αυτή την ώρα από τους αστυνομικούς.


Τον εντόπισε νεκρό η 11χρονη κόρη του

Η 11χρονη κόρη τους, βρίσκεται σε σοκ, αφού είδε νεκρό τον πατέρα της μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι τους. συγγενικά πρόσωπα έχουν αναλάβει προς το παρόν την προστασία της, αναμένοντας τις εξελίξεις.

Στο σπίτι της οικογένειας, βρίσκεται ήδη κλιμάκιο του Εγκληματολογικού Τμήματος, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το σπίτι δεν παρουσιάζει ίχνη παραβίασης, ενώ δεν έχει εντοπιστεί και το όπλο του εγκλήματος.