Ομολόγησε πριν λίγο η 45χρονο Ρωσίδα πως αυτή μαχαίρωσε και σκότωσε τον 68χρονο σύζυγο της, Διονύση Π. μέσα στο σπίτι τους στο Πέραμα Κέρκυρας.

Η γυναίκα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του parapolitika.gr, υποστήριξε πως δεν άντεχε να πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, δεν άντεχε τους ξυλοδαρμούς από τον σύζυγο της, τον οποία είχε καταγγείλει στις αρχές και τα ξημερώματα, έπειτα από έναν ακόμη διαπληκτισμό τους, τον σκότωσε.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκαν για το συμβάν και έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως ο άνδρας, έχει δολοφονηθεί.

Ίχνη παραβίασης του σπιτιού δεν υπήρχαν, κανένας χώρος δεν ήταν αναστατωμένος, με αποτέλεσμα οι υποψίες να πέσουν από την πρώτη στιγμή στη 45χρονο υπήκοο Ρωσίδας.


Τον εντόπισε νεκρό η 11χρονη κόρη τους

Το ζευγάρι, είχε αποκτήσει ένα κορίτσι, ηλικίας σήμερα 11 ετών, το οποίο είδε τον πατέρα του νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το παιδί βρίσκεται σε σοκ και προς το παρόν, βρίσκεται υπό την προστασία συγγενικών της προσώπων.

Η 45χρονη Ρωσίδα, αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Κέρκυρας κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, συνεχίζουν τις έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σημαντική βοήθεια στην αποκάλυψη της υπόθεσης, παρείχε ο ιατροδικαστής του νησιού Γιάννης Αϊβατίδης, ο οποίος επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς πως ο 68χρονος Διονύσης, είχε δολοφονηθεί και πως δεν πρόκειται για ατύχημα.