Στην Αθήνα για τον γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ βρίσκεται ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της Νίνα Φλορ, Τόμας Φλορ.

Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ, μετά από τρεις αναβολές στον γάμο τους, θα ανέβουν σήμερα τα σκαλιά της εκκλησίας, στις 17:30 στη Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία εστεμμένων από όλο τον κόσμο.

Τόμας Φλορ: Όσα είπε στις τηλεοπτικές κάμερες

Εχθές, Παρασκευή 27/09, έλαβε χώρα και το pre-wedding party του ζευγαριού στο Βυζαντινό Μουσείο, όπου έδωσαν το «παρών» 250 καλεσμένοι.

Τα μέλη της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ξεκίνησαν να φτάνουν στον χώρο λίγο μετά τις 7 το απόγευμα. Ανάμεσά τους και ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά, Φίλιππος, με τη σύζυγό του, Νίνα Φλορ, ενώ στο event παρευρέθη και ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της, Τόμας Φλορ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο επιχειρηματίας θα παρευρεθεί στον γάμο της κουνιάδας της κόρης του, ενώ ο ίδιος δεν αρνήθηκε να κάνει και δηλώσεις στους δημοσιογράφους, κατά την άφιξή του στο event.

 «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Την τελευταία φορά που ήμουν εδώ ήταν για τον γάμο της Νίνα και τώρα θα απολαύσω τον γάμο της Θεοδώρας. Είστε πολύ τυχεροί με τον καιρό και την ατμόσφαιρα εδώ στην Αθήνα», ανέφερε ο μεγιστάνας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!».

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d4hrav72gvc1)