Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει η βία των ανηλίκων με το περιστατικό της Γλυφάδας να προκαλεί αποτροπιασμό και προβληματισμό. Σοκάρουν ωστόσο και τα μηνύματα που αντάλλαξαν ανήλικες, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης συμμαθήτριάς τους στη Γλυφάδα το περασμένο Σάββατο.

Ένα από τα κορίτσια που φέρεται να συμμετείχε στο επεισόδιο που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη, φέρεται να έγραφε, σύμφωνα με πληροφορίες του Σκάι, ότι είχε φωτογραφίες της με μελανιές, ενώ προγραμμάτιζαν και δεύτερη επίθεση: «Σήμερα θα την ξαναδείρουμε αν τη βρούμε. Την έχω φωτό με τις μελανιές», έγραφε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο μήνυμα αναφέρει: «Και δεν ήμουν μόνη, υπήρχε και γκρουπ. Και να σας πω κάτι, το ευχαριστήθηκα. Και καλά της κάναμε», ανέφερε με τα άλλα παιδιά να της απαντούν: «Να σε πλακώσουμε, να σε κάνουμε όπως αυτή».

Glomex Player(eexbs16lxooqap5, v-d4il9lyndpz5)

Γλυφάδα: Τι κατέθεσε η 14χρονη για τον ξυλοδαρμό της

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 14χρονη, στην κατάθεσή της, μίλησε για τρία άτομα, δύο 14χρονες συμμαθήτριές της και άλλη μια 16χρονη, εκ των οποίων η μια αντιμετωπίζει σοβαρά οικογενειακά προβλήματα.

Ακόμα, στο κάδρο των ερευνών φέρεται να έχει μπει και ένας 18χρονος, ο οποίος περιγράφεται ως υποκινητής του επεισοδίου.

Η 14χρονη με τη συμμαθήτρια είχε μεγάλη κόντρα

Σε κόντρα που είχε ξεσπάσει τον προηγούμενο χρόνο οφείλεται ο ξυλοδαρμός που υπέστη η 14χρονη μαθήτρια Γυμνασίου στη Γλυφάδα από συμμαθήτριά της.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου, στο Live News, τα δύο κορίτσια είχαν αντιπαραθέσεις εδώ και έναν χρόνο, με αποτέλεσμα την επίθεση σε βάρος της 14χρονης μαθήτριας.

Παράλληλα, ο πατέρας της 14χρονης είχε αναφέρει στη διεύθυνση του σχολείου ότι η κόρη του δεχόταν bullying από τους συμμαθητές της, ανάμεσά τους και μία 14χρονη που πρωταγωνίστησε στον ξυλοδαρμό της. Η συγκεκριμένη μαθήτρια απομακρύνθηκε από το σχολείο, ενώ υπήρξαν προστριβές με την οικογένειά της για το εν λόγω ζήτημα.

Ωστόσο, ο πατέρας της 14χρονης που ξυλοκοπήθηκε πήγε στη διεύθυνση του σχολείου στις 15/09 και γνωστοποίησε πως δίνονται διαδικτυακά ραντεβού με στόχο να επιτεθούν στην κόρη του, με το σχολείο να μην προβαίνει σε μέτρα πρόληψης.

Στον ξυλοδαρμό της 14χρονης εμπλέκονται παράλληλα και μία 16χρονη συμμαθήτριά της, αλλά και μία 14χρονη από άλλο σχολείο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4h4la59vtjt)


Γλυφάδα: "Κάποιος έδωσε σύνθημα", λέει αυτόπτης μάρτυρας

Μάλιστα, αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο Live News για όσα είδε, τα οποία δεν κατέγραψαν οι κάμερες, από τον ξυλοδαρμό της 14χρονης. Όπως είπε, στο σημείο υπήρχε ένας νεαρός με τατουάζ στα χέρια και ακολουθούσε από πίσω την παρέα που επιτέθηκε στη 14χρονη.

«Φεύγει η κοπέλα που δέρνει, τραβάει την άλλη από το μαλλί και τραβιούνται πιο πέρα. Είχε κάτι μπάζα, την τραβάει προς τα εκεί και πλακώνονται ξανά στο ξύλο. Πέφτουν άλλοι 4-5 πάνω της και την κλοτσάνε. Φώναζαν fight, fight, fight και μετά σταμάτησαν. Σαν να τους έδινε οδηγίες κάποιος», είπε και συμπλήρωσε:

«Φαινόταν ότι ήταν αυτός που έδινε την κατεύθυνση. Ή πρέπει να είχε σχέση με την κοπέλα ή ο δάσκαλός της που της είχε μάθει πολεμικές τέχνες».