Πολλά είναι τα ερωτήματα γύρω από την συγκλονιστική υπόθεση βιασμού ενός 5χρονου αγοριού μουσουλμανικής καταγωγής στην Αλεξανδρούπολης από συνομήλικους του κατά τη διάρκεια διαλείμματος σε νηπιαγωγείο της περιοχής.

Για την υπόθεση βιασμού η δικηγόρος της οικογένειας του 5χρονου, Ανθούλα Ανάσογλου, έθεσε κάποια σοβαρά ερωτήματα. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ανέφερε. «Τι ακριβώς συνέβη και τα παιδιά ήξεραν αυτή την πράξη; Πως την αναπαρήγαγαν; Το ένα παιδί έκανε αυτή την πράξη και μετά προσπάθησε και το δεύτερο παιδάκι να την μιμηθεί», είπε αρχικά η δικηγόρος.

Οι έξι συλληφθέντες, δύο εκπαιδευτικοί και τέσσερις γονείς, έχουν αφεθεί ελεύθεροι, με την κατηγόρια παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου να τους βαραίνει. Ωστόσο, για όσο οι κατηγορούμενοι παραμένουν ελεύθεροι δεν έχουν επιβληθεί κάποιοι όροι, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύρραξη μεταξύ των γονέων.

Aλεξανδρούπολη: "Προσπάθησαν να προκαλέσουν τους γονείς του θύματος"

Η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος κατήγγειλε τους γονείς των δύο νηπίων για προσπάθεια πρόκληση των γονέων του πεντάχρονου αγοριού. «Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και «κόντεψε να υπάρξει συμπλοκή. Σύσσωμη η μουσουλμανική μειονότητα μπήκε μπροστά για να μην τους προσεγγίσουν».

Συγκλονίζει η περιγραφή του πατέρα
«Μία η ώρα που σχολάνε τα παιδιά, πήγε η γυναίκα μου και πήρε το παιδί. Το παιδί ήρθε στο σπίτι, ήταν σαν άρρωστο. Λέει η γυναίκα μου ‘ αγόρι μου, τι να φτιάξω να φας;’. ‘Τίποτα’, λέει. Κοιμήθηκε το παιδί και ξύπνησε 18:00 η ώρα. Λέει το παιδί ‘θέλω να πάω τουαλέτα’. Πήγε τουαλέτα το παιδί και έτρεξε μέσα πάλι», είπε ο πατέρας του παιδιού.

«Λέω ‘τι έγινε;’, ‘δεν μπορώ’, λέει. ‘Μπαμπά’, λέει, ‘τσούζει, πονάει. Σήμερα που βγήκαμε διάλειμμα δύο παιδιά με πήραν μέσα στην τάξη, με χτύπησαν πολύ, μετά με έσπρωξαν και έπεσα εγώ κάτω’. Μετά ο ένας έβγαλε από το παιδί το παντελόνι, ένας του έπιασε τα χέρια κι ένας πάει, βάζει το δ… και το βγάζει».