Σταθερή αλλά κρίσιμη εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, που βρίσκεται για τέταρτο συνεχές εικοσιτετράωρο στη ΜΕΘ του ιδιωτικού θεραπευτηρίου «Υγεία», μετά το σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου κατά τη διάρκεια συναυλίας της το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεγάλη ερμηνεύτρια συνεχίζει να έχει επαφή και επικοινωνία με το περιβάλλον της, ενώ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την εξέλιξη της πορείας της. Αν και τα επόμενα εικοσιτετράωρα θεωρούνται εξίσου κρίσιμα, το γεγονός πως δεν υπάρχει επιπλοκή θεωρείται ενθαρρυντικό, ενώ μένει να φανεί αν η αιμορραγία απορροφάται σιγά σιγά.

Η πρώτη αχτίδα φωτός έγινε γνωστή το Σάββατο, καθώς η Μαρινέλλα φαίνεται ότι ανταποκρίθηκε στην ισχυρή θεραπεία για το εγκεφαλικό και ο οργανισμός της έδειξε να αντεπεξέρχεται στη δύσκολη δοκιμασία.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4jasrchp4q1)
«Για εμάς είναι σημαντικό το γεγονός ότι, όσο περνάει ο χρόνος, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες υπέρ του ασθενούς. Βρισκόμαστε στο τρίτο εικοσιτετράωρο σταθερής κατάστασης, κάτι που δείχνει ότι δεν έχουν προκύψει επιπλοκές και η αιμορραγία δεν επιδεινώνεται» τόνισε στο Mega η πρόεδρος της EINAΠ Ματίνα Παγώνη, αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας. Η κ. Παγώνη επεσήμανε ότι «στα επόμενα εικοσιτετράωρα θα δούμε αν, χάρη στη φαρμακευτική αγωγή, η αιμορραγία αρχίζει σταδιακά να απορροφάται».

Και πρόσθεσε ότι «αυτή η κατάσταση θέλει πολύ χρόνο. Καταλαβαίνω ότι όλοι θέλουμε να μαθαίνουμε νέα, αλλά δεν γίνονται όλα γρήγορα. Είναι θετικό σημάδι ότι επικοινωνεί, αλλά πρέπει να περιμένουμε ώστε να προχωράει η θεραπεία χωρίς επιπλοκές. Χρειάζεται υπομονή».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4hnxyzmmn69)


Πηγή φωτ.: ndp