Νέο βίντεο - ντοκουμέντο από το περιστατικό του ξυλοδαρμού της 14χρονης στη Γλυφάδα ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ενώ ταυτόχρονα έγινε γνωστό πως λίγες μέρες πριν τον άγριο ξυλοδαρμό της, είχαν χτυπήσει ξανά την άτυχη κοπέλα.

Το βίντεο προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega και δείχνει την 14χρονη να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού, ενώ άλλοι ανήλικοι ζητωκραυγάζουν, φωνάζοντας «καλά της έκανες».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4izcn17f909)



Είχε δεχθεί ξανά επίθεση λίγες μέρες πριν

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, η ανήλικη δράστρια επιτέθηκε στην 14χρονη λίγες μέρες πριν τον άγριο ξυλοδαρμό της. Μάλιστα, ένας ανήλικος τράβηξε την επίθεση σε βίντεο και το έστειλε στο θύμα, ώστε να το δείξει στις αρχές για να προχωρήσουν οι νομικές ενέργειες.

Τότε, η δράστρια φέρεται να απείλησε τη 14χρονη, απαιτώντας να λάβει το επίμαχο ντοκουμέντο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4izdfcvxc55)


Οι απειλές στο TikTok

Κύμα αντιδράσεων στα social media έχουν προκαλέσει τα ηχητικά ντοκουμέντα με τις νέες απειλές κατά της 14χρονης, αλλά και μηνύματα σαν κι αυτά.

Κοπέλα που ανήκε στην ομάδα που ξυλοκόπησε τη 14χρονη φέρεται να έγραψε σε ομαδική συνομιλία: «Σήμερα θα την ξαναδείρουμε αν τη βρούμε. Την έχω φωτό με τις μελανιές». Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, δίνοντας λεπτομέρειες για όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο. «Και δεν ήμουν μόνη, υπήρχε και γκρουπ. Και να σας πω κάτι, το ευχαριστήθηκα. Και καλά της κάναμε», ανέφερε με τους συνομιλητές να της απαντούν: «Να σε πλακώσουμε, να σε κάνουμε όπως αυτή».

Χρήστες στoχοποιούν ευθέως συγκεκριμένα κορίτσια, δημοσιοποιώντας φωτογραφίες, τηλέφωνα, ακόμη και διευθύνσεις σπιτιών, απειλώντας τις με λιντσάρισμα.

«Υπάρχει από την άλλη πλευρά, ότι να μαζευτούνε διάφοροι άγνωστοι να σκοτώσουν αυτές που προκάλεσαν το κακό στην κόρη μου. Το μήνυμά μου είναι ότι η βία δεν απαντά με βία, ο εκφοβισμός δεν θα λυθεί με εκφοβισμό» αναφέρει ο πατέρας της 14χρονης, ζητώντας μην επιχειρήσει κανείς να πάρει το νόμο στα χέρια του.

Η 14χρονη παρακολουθείται από ψυχολόγο, καθώς επίσης και τα μέλη της οικογένειάς της.