Ανησυχητικές διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση με την επίθεση και τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης μαθήτριας στη Γλυφάδα, με τα social media και ιδιαιτέρως το TikTok, να έχει γεμίσει με φωτογραφίες, βίντεο και μηνύματα μίσους από αυτόκλητους ανήλικους εκδικητές.

Οι ανήλικοι επιτίθενται φραστικά και απειλούν τις κοπέλες, που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό της 14χρονης, ενώ ταυτόχρονα απειλούν πως θα εντοπίσουν και τα υπόλοιπα άτομα, που ήταν παρόντα στην επίθεση.

Η κατάσταση ξεφεύγει ακόμα περισσότερο, αφού σκρολάροντας κάποιος στο TikTok, θα βρει δεκάδες βίντεο, μέσω των οποίων μαθητές δημοσιεύουν τα προσωπικά στοιχεία των τριών κοριτσιών, που έστησαν την ενέδρα στη 14χρονη, χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιο πως πρόκειται για τα αληθινά στοιχεία.

Επιπροσθέτως, σε αυτά τα βίντεο έχουν ποστάρει φωτογραφίες των μαθητριών, τα ονοματεπώνυμά τους, τους αριθμούς των κινητών τους τηλεφώνων, ακόμη και χάρτες με τις διευθύνσεις τους, προκειμένου να τις εντοπίσουν όσοι ζητούν εκδίκηση.

Την ίδια ώρα αναπαράγονται βίντεο βίας, με τους χρήστες να ισχυρίζονται ότι εντόπισαν μία από τις δράστριες, αλλά και μαθητές που ήταν στο σημείο και ότι τους επιτέθηκαν ως πράξη εκδίκησης για όσα έκαναν στη 14χρονη. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα των εν λόγω βίντεο.

Άλλοι μαθητές ανεβάζουν βίντεο, ισχυριζόμενοι πως υπάρχει ραντεβού έξω από το σχολείο του ενός κοριτσιού προκειμένου να εκδικηθούν.


Σοκάρουν τα μηνύματα μίσους και εκδίκησης

Σοκαριστικά είναι τα μηνύματα μίσους από τους ανήλικους. Μερικά από αυτά αναφέρουν:
  • «…πως νιώθεις που σε ψάχνουν όλοι και από Δευτέρα θα έχεις 300 άτομα έξω από το σχολείο;»
  • «αν είστε μάγκες και βαράτε μια κοπέλα στο πάτωμα για στείλτε μου να σας αναλάβω αγοράκια»
  • «βρείτε σπίτι από τώρα, γιατί θα καεί»
  • «Μάθαμε που μένει και πάμε να δώσουμε μερικές αγκαλίτσες»


minimata_misous_gia_epithesi_14xronis_
minimata_misous_gia_epithesi_14xronis1_
minimata_misous_gia_epithesi_14xronis2_
minimata_misous_gia_epithesi_14xronis3_
minimata_misous_gia_epithesi_14xronis4_
minimata_misous_gia_epithesi_14xronis7_
minimata_misous_gia_epithesi_14xronis8_