Έναν καθημερινό εφιάλτη φαίνεται πως βιώνει ο 12χρονος μαθητής, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από έναν 13χρονο συμμαθητή του στην Χαλκιδική, με αποτέλεσμα να συλληφθούν τόσο ο 13χρονος όσο και οι γονείς του.

Χαλκιδική: Βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό του 12χρονου από συμμαθητές του

Σύμφωνα με το Mega, που μετέδωσε σχετικά βίντεο, το παιδί καταγγέλλει πως πέφτει θύμα bullying από την αρχή της χρονιάς.

Την περασμένη Πέμπτη (25/9) ο 12χρονος πήγε στο σχολείο και, καθώς είναι νέος μαθητής, οι συμμαθητές του αποφάσισαν να τον «καλωσορίσουν» με αυτόν τον τρόπο.

Επιστρέφοντας στο σπίτι του, ο 12χρονος μίλησε στους γονείς του, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν τη διεύθυνση του σχολείου. Ωστόσο, αυτή η κίνηση φαίνεται πως δεν άρεσε στην παρέα των άλλων ανηλίκων. Έτσι έστησαν καρτέρι στον 12χρονο, τού ζήτησαν εξηγήσεις και τον ξαναχτύπησαν.

Το δεύτερο περιστατικό έγινε χθες το πρωί και συγκεκριμένα, έξω από το σχολείο σε περιοχή του δήμου Κασσάνδρας. Ο 12χρονος απευθύνθηκε σε Κέντρο Υγείας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4kikrchk1mh)

Σε βάρος του 13χρονου φερόμενου ως θύτη και των γονιών του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για τον συνεργό του ανήλικου, η ταυτότητα του οποίου παραμένει, μέχρι στιγμής, άγνωστη.

Χαλκιδική: «Τα παιδιά ζήτησαν συγγνώμη αλλά το ξαναέκαναν», είπε η μητέρα του 

Η μητέρα του 12χρονου, μίλησε στην εκπομπή LiveNews και υπογράμμισε ότι η ίδια δεν γνώριζε κάτι, γιατί το παιδί φοβήθηκε αρχικά να μιλήσει στο σπίτι για την φρίκη που έζησε.

«Εγώ στην αρχή δεν ήξερα τίποτα… Πήγα στο σχολείο, μιλήσαμε στους καθηγητές και τα δύο παιδιά ζήτησαν συγγνώμη, αλλά τον χτύπησαν πάλι», είπε η μητέρα του 12χρονου και τόνισε ότι ο γιος της «είναι πολύ φοβισμένος. Θα συνεχίσει όμως να πηγαίνει κανονικά στο σχολείο του».