Διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (2/10), με τους δράστες να εισβάλλουν έρποντας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, λίγο πριν τις 5 το πρωί, τρία άτομα βρέθηκαν έξω από το κοσμηματοπωλείο και με βαριοπούλα έσπασαν την τζαμαρία και στη συνέχεια σήκωσαν τα στόρια ελάχιστα με τα χέρια τους, τόσο, ώστε να είναι αρκετό για να μπουν στο μαγαζί έρποντας.

Οι τρεις δράστες σύρθηκαν κάτω από τα στόρια, μπήκαν μέσα στο κατάστημα και πήραν κοσμήματα αξίας, τόσο από την βιτρίνα, όσο και από τα ράφια.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το makthes.gr, φαίνονται οι δράστες να ανεβαίνουν στο πεζοδρόμιο και να σταθμεύουν μπροστά ακριβώς από το κατάστημα, με τον έναν από τους τρεις να προσπαθεί στην αρχή να παραβιάσει τα στόρια. 

Δείτε το βίντεο:



Στη συνέχεια αποχώρησαν με τον ίδιο τρόπο, ωστόσο σύμφωνα με μάρτυρες, την ώρα εκείνο από το σημείο περνούσε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο και τους ακολούθησε. 

Οι δράστες είχαν μαζί τους έναν πυροσβεστήρα και τον άνοιξαν προς τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να σταματήσουν να τους ακολουθούν.

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ προέκυψε ότι το ΙΧ που χρησιμοποίησαν, το είχαν κλέψει νωρίτερα.