Τους τρεις νεαρούς που επέβαιναν σε ένα μαύρο SUV και συνεπλάκησαν με τους δύο επιβάτες μηχανής στον παράδρομο της Λεωφόρου Συγγρού λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/10) αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στη Λεωφόρο Συγγρού 255, όπου, όπως προκύπτει από υλικό από κάμερες ασφαλείας, το αυτοκίνητο σταματά στη μέση του παράδρομου, μπλοκάροντας την κίνηση της μηχανής. Από το όχημα κατεβαίνει αρχικά ο οδηγός και εν συνεχεία δύο ακόμη συνεπιβάτες οι οποίοι επιτίθενται στους δύο αναβάτες της μηχανής. Ο συνοδηγός του οχήματος μόλις βγαίνει έξω, σύμφωνα με πληροφορίες, τραβά αμέσως πιστόλι και πυροβολεί εναντίον του ενός θύματος, ενώ οι δύο άλλοι συνεργοί του χτυπούν με ιδιαίτερη μανία τον έτερο επιβάτη της μηχανής. Περίπου δέκα δευτερόλεπτα διήρκεσε το περιστατικό, με τους δράστες να επιβιβάζονται στο όχημά τους και να εξαφανίζονται προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι δύο τραυματίες, επιβιβάστηκαν στη μηχανή τους και αρχικά πήγαν στο Ασκληπιείο της Βούλας, το οποίο δεν εφημέρευε και κατέληξαν στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Ο οδηγός της μηχανής έφερε βαριά τραύματα στο κεφάλι από τον ξυλοδαρμό, ενώ ο συνεπιβάτης είχε τραύμα από σφαίρα στην ωμοπλάτη. Οι δυο τους, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, είναι καλά στην υγεία τους και δεν κινδυνεύουν.

Στον τόπο της συμπλοκής οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν κάλυκα και δύο φυσίγγια από 9άρι πιστόλι. Προφανώς εκτιμούν οι αστυνομικοί το όπλο του δράστη μπλόκαρε και προσπάθησε τουλάχιστον δύο φορές να το επαναφέρει βγάζοντας τα φυσίγγια από τη γεμιστήρα.

Ως προς τα κίνητρα της επίθεσης, αυτά παραμένουν άγνωστα, με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να συνεχίζουν τις έρευνες. Οι τρεις νεαροί επιβάτες του οχήματος είναι θέμα χρόνου να αναγνωριστούν, καθώς στο σημείο της συμπλοκής υπάρχουν πολλές κάμερες που έχουν καταγράψει τα πρόσωπά τους, τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και γενικότερα την αιματηρή συμπλοκή.