Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν για ακόμα μια μέρα οι οδηγοί, καθώς σε πολλούς δρόμους της Αθήνας παρατηρείται αυξημένη κίνηση, με τα οχήματα σε αρκετά σημεία να είναι σχεδόν ακινητοποιημένα.

*Διαβάστε ακόμα: Άγιος Διονύσιος Αρεοπαγίτης: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αθήνα λόγω του εορτασμού του - Ποια σχολεία θα είναι κλειστά

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται αυτή την ώρα και στα δύο ρεύματα του Κηφισού, όπου οδηγοί βρίσκονται αντιμέτωποι με κυκλοφοριακό «έμφραγμα», με αυξημένη κίνηση να παρατηρεί από το Αιγάλεω έως το ύψος της Μεταμόρφωσης.

Παρόμοια είναι και η εικόνα στη Λεωφόρο Κηφισίας, τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο, στη Λεωφόρο Μεσογείων κατά διαστήματα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις Λεωφόρους Βασιλίσσης Σοφίας και Βασιλίσσης Κωνσταντίνου.

Προβλήματα παρατηρούνται επίσης στον Πειραιά και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Δείτε τον χάρτη:

xartis_kinhshs


Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ.

Δείτε το δελτίο κυκλοφορίας της Τροχαίας ΕΔΩ.


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ σήμερα, Πέμπτη 3/10, λόγω του εορτασμού του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, του πολιούχου του Δήμου Αθηναίων.

*Διαβάστε ακόμα: Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 3 Οκτωβρίου

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων από τις 06.00, καθώς και προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας από τις 16.00 έως το τέλος της εκδήλωσης, στις παρακάτω οδούς, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής:

  • Σκουφά, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ομήρου και της Πλατείας Φιλικής Εταιρείας.
  • Λυκαβηττού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σκουφά και Σόλωνος.
  • Δημοκρίτου, στο τμήμα του μεταξύ των οδών Σκουφά και Σόλωνος.
  • Σόλωνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λυκαβηττού και Κανάρη.
  • Σέκερη, σε όλο το μήκος της.
  • Κανάρη, σε όλο το μήκος της.
  • Πλατεία Φιλικής Εταιρείας.
Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων για την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.