Συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου ένας 31χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται πως σκότωσε μία γάτα στο κέντρο της πόλης, ενώ θεωρείται ο βασικός ύποπτος για μία σειρά εγκλημάτων κατά αδέσποτων ζώων τον τελευταίο μήνα.

Σύμφωνα με το theNewspaper.gr, η δράση του 31χρονου ξεκίνησε το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου στη συμβολή των οδών Λώρη και Ερμού, στο κέντρο του Βόλου, όπου σκότωσε δύο γατάκια, που βρέθηκαν μαχαιρωμένα. Δεύτερο χτύπημα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, καταγράφεται τη Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου με θύματα δύο γατάκια στην πλατεία Πανεπιστημίου.

Διαβάστε ακόμα: Βόλος: Αυτός είναι ο 31χρονος που κατηγορείται ότι δολοφονούσε αδέσποτα ζώα - Έβγαζε φωτογραφία με σκύλο (Βίντεο)

Την Τετάρτη βρέθηκε κατακρεουργημένος ένας σκύλος στην οδό Σπυρίδη και την Παρασκευή 27/9 ένα γατάκι βρέθηκε νεκρό στην πλατεία Πανεπιστημίου, ενώ την Κυριακή ένα γατάκι βρέθηκε μαχαιρωμένο στην πλατεία Ελευθερίας. Τελευταίο περιστατικό η επίθεση σε μία γάτα στη συμβολή των οδών Αγ. Νικολάου και Δημητριάδος.

Μάλιστα, το TheNewspaper.gr φέρνει στο «φως» ένα συγκλονιστικό βίντεο από το συμβάν, που καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης επιχείρησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες:

Βόλος: Πώς έφτασε η Αστυνομία στη σύλληψή του

Οι αστυνομικοί πήραν το υλικό, το επεξεργάστηκαν και έφτασαν αμέσως στα ίχνη του 31χρονου, λόγω ενός σημαδιού που φέρει. Άλλωστε πρόκειται για γνωστό στις αστυνομικές Αρχές, αφού έχει απασχολήσει ξανά με τη δράση του, που αφορούσε την κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Άμεσα, οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό, για να τον εντοπίσουν, καθώς διέφευγε της σύλληψης. Όμως, χθες το απόγευμα, εισέβαλαν στο σπίτι του, στην οδό Κ. Καρτάλη, στο κέντρο του Βόλου.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι και σύμφωνα με τις πληροφορίες, εντόπισαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια της τελευταίας επίθεσης και δύο μαχαίρια, ένα αναδιπλούμενο και ένα μικρού τύπου. Δεν έχει διευκρινιστεί αν με αυτά τα μαχαίρια εξαπέλυε τις επιθέσεις του.

Σήμερα το πρωί θα οδηγηθεί για ταυτοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων και αργότερα σε εισαγγελέα και ανακριτή, για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες και να απολογηθεί.

Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι στο προσωπικό του προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα, ο φερόμενος ως δράστης ποζάρει αγκαλιά με έναν σκύλο. Σημειώνεται πως πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4lvoktg5gcp)

Πηγή: TheNewspaper.gr