Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει το παράνομο εμπόριο όπλων στη Δυτική Αττική. Xθες το βράδυ (2/10) στo Mενίδι, αστυνομικοί συνέλαβαν σε πλατεία έναν επικίνδυνο κακοποιό, με χειροβομβίδες, πυροκροτητές και σφαίρες.

Οι αστυνομικοί μπορεί να συνέλαβαν τον άνδρα με τις χειροβομβίδες, όμως αυτός δεν ήταν μόνος του. Ήταν μαζί με έναν ακόμη άνδρα, επίσης πολύ επικίνδυνο, τον οποίο αναζητά η αστυνομία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4md59jdtqip)


Μενίδι: Έχουν ενημερωθεί και τα σύνορα ώστε να μη διαφύγει στην Αλβανία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα, η έρευνα της αστυνομίας κινείται σε δύο κατευθύνσεις. Η πρώτη κατεύθυνση αφορά τον πρώτο άνδρα, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει αλλά ήταν μαζί με τον Αλβανό κακοποιό στο πάρκο στο Μενίδι. Φαίνεται πως είναι συγγενικό πρόσωπό του, ενώ δεν αποκλείεται να είναι και ο ίδιος ο αδερφός του.

Αναζητείται σε όλη την περιοχή, αλλά έχουν ενημερωθεί και τα σύνορα ώστε να μη διαφύγει στην Αλβανία.

Η δεύτερη κατεύθυνση της έρευνας αφορά το που βρήκε ο κακοποιός τις χειροβομβίδες και που πήγαινε. Ο ίδιος έχει πει στην ΕΛΑΣ ότι τα βρήκε κάπου, σε ένα πάρκο της Αθήνας και πήγε να τα πουλήσει για να πάρει τη δόση του. Η ασφάλεια δε μπορεί να πιστέψει τους ισχυρισμούς του και αντιθέτως εκτιμά ότι ο ρόλος του ήταν μάλλον ο ρόλος του μεταφορέα.