Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς και δύο τραυματίες σημειώθηκε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Συγγρού. Οι δράστες που επέβαιναν σε μαύρο αυτοκίνητο, αφού ξυλοκόπησαν τους αναβάτες μιας μοτοσυκλέτας στη συνέχεια ο ένας τους πυροβόλησε τον οδηγό.

Η κάμερα ασφαλείας καταστήματος καταγράφει την πορεία της μοτοσικλέτας των θυμάτων στη λεωφόρο Αμφιθέας. Λίγα λεπτά αργότερα, περίπου στις τρεις παρά τέταρτο τα ξημερώματα φτάνει στον παράδρομο της λεωφόρου Συγγρού στο ύψος της Νέας Σμύρνης. Εκεί ξεκινά η άγρια συμπλοκή με τους 3 επιβάτες ενός μαύρου αυτοκινήτου.

Πυροβολισμοί στη Συγγρού: Άγρια συμπλοκή με τραυματία από πυροβολισμούς

Οι αναβάτες της μοτοσικλέτας δέχονται άγρια χτυπήματα, προσπαθούν να αντιδράσουν. Όμως η συμπλοκή δε σταματά μόνο σε γροθιές και κλωτσιές, καθώς ο ένας από τους επιβάτες του αυτοκινήτου βγάζει ένα όπλο και αρχίζει να πυροβολεί.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας, 35 ετών, δέχεται μια σφαίρα στον ώμο και ο συνεπιβάτης, ένας 22χρονος, τραυματίζεται ελαφρά από ένα μαχαίρι και από χτυπήματα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο ένας από τους τραυματίες δήλωσε στους αστυνομικούς ότι όλα ξεκίνησαν από μια παρεξήγηση, από μια λεκτική αντιπαράθεση η οποία οδήγησε στους πυροβολισμούς.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της βιντεοσκοπημένο υλικό από κάμερες της περιοχής και αναζητά τους δράστες.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4mcea2dmrxt)