Οι τόνοι στην τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου Μακρακώμης έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν, αλλά από κάποιο σημείο και μετά οι συζητήσεις και τα βλέμματα όλων όσοι παίρνουν μέρος στη συζήτηση, επικεντρώνονται στον αντιδήμαρχο που παίρνει μέρος από το κινητό του τηλέφωνο, την ώρα μάλιστα που οδηγεί.

Σε κάποια σημεία φαίνεται το δεξί του προφίλ, σε άλλα τα πόδια και τα κλειδιά του αυτοκινήτου και σε άλλα το πρόσωπό του στην ευθεία, με τον ίδιο να πλησιάζει την οθόνη για να ακούγεται καλύτερα.

Μακρακώμη: «Το Bluetooth δεν απαγορεύεται, το έχω μπροστά το κινητό», είπε ο αντιδήμαρχος

Για όλα αυτά, ο ίδιος υποστηρίζει στο LIVE NEWS πως δεν υπάρχει τίποτα το παράνομο. Αρνείται ότι κρατούσε το κινητό του τηλέφωνο.

«Είναι καινούριο αυτοκίνητο και έχει Bluetooth μέσα και μιλάμε, δεν το κατάλαβα, δεν είμαι κάτι. Το Bluetooth δεν απαγορεύεται. Δεν το κρατάω. Το έχω μπροστά το κινητό».

Στο τιμόνι πάντως φαίνεται μόνο το αριστερό του χέρι. Όπως επαναλαμβάνουν από χθες δημοτικοί σύμβουλοι αντίπαλων παρατάξεων, το δεξί ήταν αδύνατον να καταγραφεί επειδή με αυτό, κρατούσε το κινητό τηλέφωνο.

«Από τα χέρια δεν πέφτει. Επαληθεύεται αυτό που σας λέω ότι ήταν ακουμπισμένο το τηλέφωνο εκεί μπροστά στο ταμπλό γιατί στη στροφή που πήρα έγειρε, δεν λέω ψέματα», είπε ο αντιδήμαρχος.

Ο εν λόγω αντιδήμαρχος μάλιστα που επιμένει ότι δεν κρατούσε σε κανένα σημείο το κινητό του τηλέφωνο είναι πρώην αστυνομικός.

«Σκύβω προς το τιμόνι. Σκύβω επάνω για να ακουστεί η φωνή μου, όχι τίποτα άλλο, να ακουστεί περισσότερο».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4n4bhrvg0mx)

Οι εικόνες ανέβηκαν στο διαδίκτυο χθες και άρχισαν να κάνουν ταχύτατα το γύρο των social media.

Σε κάθε περίπτωση οι εικόνες της τηλεδιάσκεψης δίνουν τροφή για συζητήσεις στην τοπική κοινωνία, με τον αντιδήμαρχο να επιμένει πως δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό στα όσα έκανε και πως πρόκειται για πόλεμο λάσπης από πολιτικούς του αντιπάλους.