Σοκάρει και τους πιο ψύχραιμους η φρικτή υπόθεση που έχει έρθει στο φως, όπου άνδρας 31 ετών στον Βόλο, θανάτωσε 6 αδέσποτα ζώα και τραυμάτισε άλλα 3, ενώ οι καταγγελίες ολοένα και πληθαίνουν.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το Star καταγράφεται η βάναυση συμπεριφορά του σε μια γάτα στο κέντρο της πόλης.

Έτσι σκότωνε τα αδέσποτα ζώα ο 31χρονος. Η μανία του δεν είχε όρια. Όπως καταγράφεται στο βίντεο που εξασφάλισε το Star, κάλυπτε το πρόσωπό του με κουκούλα και μόλις πλησίαζε το ζώο, το κάρφωνε με ένα αιχμηρό αντικείμενο.

Έτσι, κουκουλωμένος με την ζακέτα εμφανίστηκε και σήμερα στα δικαστήρια κατηγορούμενος για οπλοχρησία και κατοχή ουσιών. Ωστόσο δε θέλησε να πει λέξη για τις άγριες πράξεις του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4n87kiq8v35)

Βόλος: Οι κάτοικοι καταγγέλουν τουλάχιστον 10 περιστατικά

«Πήγα πρώτη και το κατήγγειλα. Σκότωνε με κατσαβίδια και μαχαίρια... έκανα ανάρτηση, είναι κτήνος. Θα μπορούσε να σκοτώσει και άνθρωπο. Πολλά ζώα αγνοούνται, έχουμε βρει αίματα σε πυλωτές και οι ιδιοκτήτες τους τα ψάχνουν εδώ και μέρες. Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να πάει ισόβια», λέει καταγγέλουσα.

«Το γατάκι είναι τραυματισμένο άσχημα, και η μάνα της έχει τραυματιστεί και την έχουμε πάει στον κτηνίατρο. Αυτός ο άνδρας είναι σίγουρα διαταραγμένος ψυχικά γιατί τι του έκαναν τα άτυχα τα ζώα και τα σκότωσε», λέει μάρτυρας στο STAR.

Τις νύχτες βασάνιζε αδέσποτα ενώ παράλληλα ανέβαζε φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αγκαλιά με ζώα.

«Στην αρχή νομίζαμε πως ήταν από κάποιο σκύλο μετά όμως καταλάβαμε ότι ήταν μαχαιρωμένα. Πήγαμε φωτογραφίες στην αστυνομία. Είναι γνωστός στον Βόλο, τον έβλεπαν συχνά να κυκλοφορεί και παλιότερα είχε κατηγορηθεί και για γεννετήσιες πράξεις».

Βόλος: 100.000 ευρώ πρόστιμο στον άνδρα που σκότωνε κατά συρροή αδέσποτα

Για τον 31χρονο σχηματίστηκε δικογραφία για τη θανάτωση 6 ζώων και τον τραυματισμό άλλων τριών, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ. Την ερχόμενη Τρίτη θα απολογηθεί στον ανακριτή.