Τραγικό τέλος είχε η αγωνιώδης αναζήτηση του 52χρονου φύλακα επιχείρησης στην Αιτωλοακαρνανίαπου αγνοούταν, μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που προκάλεσε στο πέρασμά της η κακοκαιρία Cassandra.

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, βρέθηκε πριν από λίγο χωρίς τις αισθήσεις του, σε απόσταση 6 -7 χιλιόμετρα από το σημείο, όπου βρισκόταν το φυλάκιό του, κοντά στο χωριό Στράτος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4nxdtsu8kvt)

Διαβάστε ακόμα: Ιωνάς Καρούσης: "Είναι ντροπή για τη μνήμη του παιδιού" - Ξέσπασε ο πατέρας του 26χρονου με την ανάρτηση της παλαιστινιακής κοινότητας

Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Εικάζεται ότι παρασύρθηκε μαζί με το φυλάκιο από τα ορμητικά νερά 

Τον εντόπισαν άνδρες της ομάδας ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ που επιχειρούσαν στην περιοχή. Εικάζεται ότι παρασύρθηκε μαζί με το φυλάκιο από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου που «έσπασε».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4nsgc3enhw1)

Το φυλάκιο του 52χρονου υπαλλήλου επιχείρησης παρασκευής πίσσας που βρισκόταν δίπλα στην κοίτη του χειμάρρου, παρασύρθηκε, χωρίς ωστόσο να ήταν γνωστό αν βρισκόταν στο σημείο τη συγκεκριμένη στιγμή. Ο ίδιος, όπως ανέφερε στο EΡΤNEWS ο δίδυμος αδερφός του, που παρακολουθούσε από κοντά την πορεία των ερευνών, επικοινώνησε στις 5.30 το πρωί με συνάδελφό του, στον οποίο φέρεται να είπε ότι έβρεχε πολύ και ότι είχε φουσκώσει ο χείμαρρος. Έκτοτε, δεν είχε άλλη επικοινωνία και το κινητό του τηλέφωνο παρέμενε κλειστό.