Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (6/10) στη Λάρισα, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να βρει τραγικό θάνατο, αφού κάηκε ζωντανός.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το onlarissa.gr, το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 6 το πρωί, κοντά στη διασταύρωση του Νέου Κοιμητηρίου, όταν το όχημα Ι.Χ. που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας εξετράπη της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού.

Η σφοδρή πρόσκρουση είχε ως αποτέλεσμα το όχημα να τυλιχθεί αμέσως στις φλόγες, εγκλωβίζοντας τον οδηγό, ο οποίος δεν κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και βρήκε φρικτό θάνατο, αφού απανθρακώθηκε.

Παρά την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία έσπευσε στο σημείο με δύο υδροφόρα και δύο βοηθητικά οχήματα, δεν κατέστη δυνατό να απεγκλωβιστεί ο οδηγός, πριν η φωτιά καταστρέψει ολοσχερώς το όχημα.



Στη συνέχεια και αφότου οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, απομάκρυναν τη σορό του άτυχου άνδρα, αλλά ήταν ήδη αργά.

Η ταυτοποίηση του θύματος βρίσκεται σε εξέλιξη,,με τις αστυνομικές αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος.

Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για μια επικίνδυνη διασταύρωση, όπου έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν τροχαία ατυχήματα, και τονίζουν την ανάγκη για ενίσχυση της οδικής ασφάλειας.