Την τελευταία στιγμή απέτρεψαν αστυνομικοί των ομάδων ΔΡΑΣΗ και ΟΠΚΕ συμπλοκή μεταξύ ατόμων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο στην Πατησίων. Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγο στο Πεδίον του Άρεως όπου οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή 14 ατόμων, αρκετοί από τους οποίους κρατούσαν λοστούς και άλλα αντικείμενα.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών της ΔΡΑΣΗΣ και της ΟΠΚΕ ήταν άμεση, όταν εντοπίστηκε η ομάδα των ατόμων που κατευθυνόταν προς την ΑΣΟΕΕ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ομάδα των προσαχθέντων σκόπευε να έρθει σε αντιπαράθεση με άλλα άτομα εντός του πανεπιστημιακού χώρου, χωρίς προς το παρόν να έχουν ξεκαθαρίσει οι ακριβείς προθέσεις τους. Οι προσαχθέντες προσπάθησαν να διαφύγουν με αποτέλεσμα να υπάρξει κυνηγητό στο άλσος.

opke_-_assoee


Οι ομάδες της ΕΛ.ΑΣ. κυνήγησαν με μηχανές αλλά και πεζή τους νεαρούς, κάποιοι από τους οποίους αντιστάθηκαν, με αποτέλεσμα 14 εξ’ αυτών να προσαχθούν και να εξετάζονται αυτή την ώρα. Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο εάν και πόσοι θα συλληφθούν.

Η ξαφνική αστυνομική επιχείρηση, που στέφθηκε από επιτυχία, είναι μια από τις λίγες που έχουν καταγραφεί στο συγκεκριμένο άλσος, στο οποίο κατά το παρελθόν έχουν γίνει συγκεκριμένες οργανωμένες επιχειρήσεις για την πάταξη της διακίνησης ναρκωτικών.