Τις συνθήκες της δολοφονίας του 28χρονου Αλβανού υπηκόου από δύο αδέλφια ξαδέλφους του διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σε μια προσπάθεια να διαλευκάνουν την περίεργη υπόθεση στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, περιπολία αστυνομικών της Τροχαίας εντόπισε αιμόφυρτο τον 28χρονο στη συμβολή της Πατησίων με την οδό Χανίων. Ο άνδρας ήταν ξαπλωμένος στο πεζοδρόμιο, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου όμως κατέληξε εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων που έφερε στο λαιμό.

Την ώρα που οι αστυνομικοί αναζητούσαν συγγενικά πρόσωπα του θύματος για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί, στο αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης εμφανίστηκαν δύο νεαροί, ένας ηλικίας 17 ετών και ένας 19 ετών. Οι δυο τους, κατέθεσαν πως είναι ξαδέλφια του θύματος και πως αυτοί τον σκότωσαν. Συγκεκριμένα, υποστήριξαν πως ο 17χρονος ήταν αυτός που μαχαίρωσε τον 28χρονο, ενώ ο 19χρονος τον είχε ακινητοποιήσει. Ως αιτία, υποστήριξαν πως ήταν οι διαρκείς κακοποιήσεις τους από το θύμα. Τους μιλούσε άσχημα, τους χτυπούσε και γενικότερα η συμπεριφορά του ήταν τόσο πιεστική που έφτασαν στο έγκλημα.

*Διαβάστε ακόμα: Βία ανηλίκων: Μητέρα κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του 4χρονου γιου της από 5χρονους - "Δεν θα μπορεί να μασήσει για 2 χρόνια"


Οι αστυνομικοί ακόμη δεν έχουν βεβαιωθεί πως το αφήγημα των δύο νεαρών ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ήδη αναζητούνται συγγενικά πρόσωπα του 28χρονου προκειμένου να επιβεβαιώσουν πως η συμπεριφορά του ήταν τέτοια, όπως καταγγέλλουν οι δύο νεαροί συγγενείς του.

Επίσης, διερευνάται εάν τελικά δράστης της δολοφονίας ήταν ο 17χρονος, καθώς ο ίδιος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ανηλίκων και συνεπώς θα κάνει χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου για τους ανήλικους, όπου η ποινή σε περίπτωση καταδίκης θα είναι αρκετά μειωμένη.

Τα ρούχα του θύματος όπως και άλλα ευρήματα έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για διενέργεια αναλύσεων, ενώ η σορός του 28χρονου μεταφέρθηκε ήδη στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών όπου σήμερα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί η νεκροτομή.