Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κυψέλης μετά τη στυγερή δολοφονία ενός 28χρονου, το βράδυ της Δευτέρας 7/10.

*Διαβάστε ακόμα: Έγκλημα στην Κυψέλη: Σκότωσαν τον ξάδερφό τους γιατί τους κακοποιούσε - Τι ομολόγησαν τα δύο αδέλφια, τι εξετάζει η ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11 το βράδυ, όταν βρήκαν έναν άνδρα αιμόφυρτο με τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό του, στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον τραυματία, με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου και κατέληξε.
Παράλληλα, έσπευσε και η Αστυνομία στο σημείο.


Έγκλημα στην Κυψέλη: Παραδόθηκαν στην Αστυνομία οι δράστες - ξαδέλφια του θύματος

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο περίπου μία ώρα αργότερα εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης δύο αδέρφια, 17 και 19 ετών, που ισχυρίστηκαν ότι ήταν οι δράστες της φονικής επίθεσης.

Ο 17χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι αυτός ήταν που τραυμάτισε θανάσιμα τον 28χρονο, ενώ ο 19χρονος ότι ήταν συνεργός.

Τα δύο αδέρφια, που είναι Αλβανοί με ελληνική υπηκοότητα, ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς πως το θύμα τούς κακοποιούσε.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα και οι δράστες είναι ξαδέλφια.


Αυτόπτης μάρτυρας: «Του έτρεχαν τα αίματα»

Aυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και τόνισε αρχικά: «Τον είδα που ερχόταν από εκεί (το στενό) και έπεσε κάτω ο άνθρωπος. Γινόταν χαμός από κόσμο, στην αρχή νόμιζαν ότι το μαχαίρωμα έγινε σε λεωφορείο που βρισκόταν εκεί στον δρόμο, αλλά είχε γίνει από το στενό (οδό Χανίων)».

«Κατάλαβα κατευθείαν ότι τον μαχαίρωσαν, του έτρεχαν τα αίματα. Ο άνθρωπος δεν είχε καταλάβει τι συνέβη, δεν είχε συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει, ήταν ζεστός.
Δεν είπε κάτι, δεν ακουγόταν κιόλας μέσα σε τόσο κόσμο. Το ασθενοφόρο ήρθε σε 10 λεπτά, αλλά νωρίτερα είχαν έρθει διασώστες με μηχανή. Μέχρι τότε είχε τις αισθήσεις του, κούναγε τα χέρια του. Δεν γνώριζα αν το θύμα έμενε στην περιοχή», πρόσθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4q4u32ghsw1)


Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 28χρονου

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4q6r0b527lt)