Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη στυγερή δολοφονία ενός 28χρονου, το βράδυ της Δευτέρας 7/10, στην Κυψέλη.

Μάλιστα, θείος, των δύο αδελφών που παραδόθηκαν, ήταν, τελικά, ο 28χρονος που δολοφονήθηκε. Τα δύο αδέλφια υποστηρίζουν ότι ο 28χρονος τους βίαζε όταν ήταν παιδιά στην Αλβανία, και γι' αυτό χθες τσακώθηκαν, καβγάδισαν και τον μαχαίρωσαν.

Διαβάστε ακόμα: Έγκλημα στην Κυψέλη: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 28χρονου - Βρέθηκε αιμόφυρτος με τραύματα από μαχαίρι

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία άτομα -τα δύο αδέλφια και ο θείος τους- συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας και είχαν έναν έντονο διάλογο, κατά τη διάρκεια του οποίου κατηγόρησαν τον 28χρονο για τους βιασμούς τους στην Αλβανία, όταν ήταν παιδιά.

Τότε, ο 28χρονος φέρεται να τους είπε: «Έχουν περάσει χρόνια απ' όταν έγιναν αυτά, ας τα ξεχάσουμε», με τα δύο αδέλφια να απαντούν: «Δεν ξεχνάμε τίποτα, ούτε το έχουμε ξεπεράσει». Τότε ξεκίνησε ο καβγάς που κατέληξε στη δολοφονία του 28χρονου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4q6wqdvlanl)

Έγκλημα  στην Κυψέλη: Η μαρτυρία άνδρα που είδε τον 28χρονο να σωριάζεται

Στο μεταξύ, αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και επισήμανε αρχικά: «Τον είδα που ερχόταν από εκεί (το στενό) και έπεσε κάτω ο άνθρωπος. Γινόταν χαμός από κόσμο, στην αρχή νόμιζαν ότι το μαχαίρωμα έγινε σε λεωφορείο που βρισκόταν εκεί στον δρόμο, αλλά είχε γίνει από το στενό (οδό Χανίων)».

«Κατάλαβα κατευθείαν ότι τον μαχαίρωσαν, του έτρεχαν τα αίματα. Ο άνθρωπος δεν είχε καταλάβει τι συνέβη, δεν είχε συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει, ήταν ζεστός. Δεν είπε κάτι, δεν ακουγόταν κιόλας μέσα σε τόσο κόσμο. Το ασθενοφόρο ήρθε σε 10 λεπτά, αλλά νωρίτερα είχαν έρθει διασώστες με μηχανή. Μέχρι τότε είχε τις αισθήσεις του, κούναγε τα χέρια του. Δεν γνώριζα αν το θύμα έμενε στην περιοχή», κατέληξε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4qcsniadf95)