Η οργή για τα ντοκουμέντα φρίκης σε περιοχές της Κυψέλης εναλλάσσεται με την ανησυχία κατοίκων, για τυχόν νέες επιθέσεις. Όλοι ψάχνουν τον δράστη ή τους δράστες που αποκεφάλισαν μικρά γατάκια, έφτασαν στο σημείο να κρεμάσουν σε δέντρο μία προειδοποίηση και μέχρι σήμερα παραμένουν άφαντοι.

Οι κάμερες ασφαλείας στα σημεία των επιθέσεων δεν έχουν δώσει απαντήσεις στους αστυνομικούς. Από τις 14 του περασμένου Δεκέμβρη στις 29 Σεπτεμβρίου του 2024. Πέντε επιθέσεις με κοινά χαρακτηριστικά που κάνουν φιλόζωους και αστυνομικούς να σκέφτονται ότι πιθανότατα κρύβεται το ίδιο πρόσωπο.

Κυψέλη: Ανατριχιαστικές μαρτυρίες για τα αποκεφαλισμένα γατάκια

«Οι περισσότεροι εγκληματίες ξεκινούν από δολοφονίες ζώων και μετά προχωρούν σε ανθρωποκτονίες. Είναι πολύ πιο εύκολο να σκοτώσει κανείς ένα ζωάκι», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Στις 27 Σεπτεμβρίου βρέθηκε κρεμασμένο σε δέντρο μήνυμα πάνω από νεκρή γάτα και δυο μέρες μετά εντοπίστηκε αποκεφαλισμένο αυτό το γατάκι, σε άλλη περιοχή της Κυψέλης. Οι χειρότεροι φόβοι ορισμένων είχαν μόλις επιβεβαιωθεί.

Και οι 5 γάτες που βρέθηκαν νεκρές σε περιοχές της Κυψέλης τον τελευταίο χρόνο, είχαν αποκεφαλιστεί, με τρόπο χειρουργικό.

Όπως μας λένε κάτοικοι της περιοχής, τα γατάκια που βρέθηκαν στο στόχαστρο, δεν είχαν ενοχλήσει κανέναν. Ο δράστης έγραψε ότι αυτό που θα όπλιζε εκ νέου τα χέρια του, ήταν το γεγονός πως κάποιοι από τους κατοίκους τάιζαν τα ζώα.

«Το σημείο που βρέθηκε ή ακρωτηριασμένη γατούλα βρίσκεται σε σημείο όπου κάποιοι άνθρωποι ταΐζουν τα ζώα. Υπάρχουν κι άλλα σημειώματα στο πρόσφατο παρελθόν σε άλλα δέντρα παραπλεύρως που απειλούσαν και οι απειλές ήταν εναντίον γυναίκας που ταΐζει ζώα στην περιοχή», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4qhfr41mf1l)

Κανείς δεν θυμάται κάποιον καυγά ή κάποια κίνηση που μπορεί να συνδεθεί με τα όσα έγιναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, στην αστυνομία έχει δοθεί μία συγκεκριμένη περιγραφή ενός ατόμου που κινείται στην περιοχή ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Το όλο θέμα απασχολεί την τοπική κοινωνία που περιμένει όχι μόνο να μπει ένα τέλος στα όσα ανεπίτρεπτα και εγκληματικά συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στη γειτονιά τους, αλλά και να μάθουν ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις εικόνες φρίκης.