Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο χωριό Σπαθάρι στην Εύβοια μετά το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης με έναν 38χρονο να μαχαιρώνει τον θείο του μέσα στο σπίτι του.

Ειδικότερα, όπως δήλωσαν στο evima.gr κάτοικοι του χωριού, ο 65χρονος γεμάτος αίματα βγήκε από το σπίτι και έφτασε στο καφενείο λέγοντας «παιδιά, αυτός με έσφαξε», με αυτά να είναι τα τελευταία λόγια του, πριν καταρρεύσει.

Εύβοια: Διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αμέσως οι θαμώνες του καφενείου κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματισμένο άνδρα και τον διακόμισε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου προκειμένου να του παραστούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Το ιατρικό προσωπικό διαπίστωσε τον θάνατό του καθώς τα τραύματα ήταν σοβαρά και παρά τις προσπάθειές τους κατέληξε.

Εύβοια: Αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ο δράστης - Είχε κρυφτεί σε νεκροταφείο

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και μετά την επίθεση στον θείο του εξαφανίστηκε, ωστόσο συνελήφθη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα κοντά στο νεκροταφείο του χωριού.

Συνελήφθη λίγο μετά τα ξημερώματα ο 38χρονος ο οποίος μαχαίρωσε τον 65χρονο θείο του μέσα στο σπίτι του στην Εύβοια. Ο 38χρονος είχε κρυφτεί στο νεκροταφείο του χωριού και μόλις είδε τους αστυνομικούς επικαλούνταν τα θεία.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4ra1cwtrpm9)

Πώς έγινε το φονικό στην Εύβοια

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης (8/10) στο Σπαθάρι του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας. Σύμφωνα με πληροφορίες, θείος και ανιψιός βρίσκονταν το βράδυ στο καφενείο του χωριού, με τον 38χρονο να ζητάει χρήματα από τον θείο του, αλλά εκείνος αρνήθηκε να τα δώσει.

Ύστερα από έντονη λογομαχία, οι δυο τους έφυγαν από το καφενείο και ο ηλικιωμένος πήγε στο σπίτι του, όπου τον ακολούθησε ο ανιψιός του. Στη συνέχεια ο 38χρονος του επιτέθηκε με βάρβαρο τρόπο, φέροντάς του πολλαπλές μαχαιριές, με τη μία να τον βρίσκει στον λαιμό. Ο 65χρονος παρά τις πολλές μαχαιριές κατάφερε και βγήκε από το σπίτι και έφτασε στο καφενείο του χωριού για να ζητήσει βοήθεια.

Αμέσως οι θαμώνες του καφενείου κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον τραυματισμένο άνδρα και τον διακόμισε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου προκειμένου να του παραστούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4rcril2dqn5)