Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση ενός 57χρονου άνδρα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από την περιοχή του Φαλήρου.

Ανακοίνωση για την εξαφάνιση έδωσε την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στη δημοσιότητα το «Χαμόγελο του Παιδιού», όπου αναφέρεται ότι ο Ελευθέριος Αντωνιάδης, 57 ετών, αγνοείται από τις 7 Οκτωβρίου από την περιοχή του Φαλήρου Θεσσαλονίκης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του στις 9 Οκτωβρίου, και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Αντωνιάδης (επ.) Ελευθέριος (ον) έχει ύψος 1.74 μ., είναι περίπου 90 κιλά, έχει γκρι μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, σκούρα γκρι-μπλε κοντομάνικη μπλούζα.

exaf_thess

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.