Ο γιος γνωστού ιδιοκτήτη γκαλερί βρίσκεται ανάμεσα στους τραυματίες του τροχαίου στη Γλυφάδα σήμερα τα ξημερώματα, όπου ένας άνθρωπος έχασε ακαριαία τη ζωή του. Πρόκειται για τον Γρηγόρη Καπόπουλο, του οποίου το όχημα συγκρούστηκε με το όχημα που επέβαινε ο 51χρονος και εν συνεχεία ο τελευταίος κατέληξε πάνω σε κολόνα και δένδρο, όπου ξεψύχησε. Το δυστύχημα σημειώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο, στο ύψος της Γλυφάδας.

Διαβάστε ακόμα: Λεωφόρος Ποσειδώνος: Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 51χρονο

Το μοιραίο τζιπ φέρεται, σύμφωνα με τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, να προκάλεσε κατ’ αρχάς τη σύγκρουση με το όχημα του γιου του γνωστού γκαλερίστα και εν συνεχεία να χτύπησε διαδοχικά μεταλλικά κολονάκια, μια κολόνα φωτισμού, ένα σταθμευμένο όχημα και κατέληξε σε ένα δένδρο. Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν αρκετή ώρα ώστε να απεγκλωβίσουν από τις διαλυμένες λαμαρίνες τον 51χρονο οδηγό του τζιπ, ο οποίος ξεψύχησε επιτόπου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4s2xlhv5rwx)

Γλυφάδα: Τραγική ειρωνεία είναι πως το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος είναι στο ίδιο ύψος με το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ 

Τραγική ειρωνεία είναι πως το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος είναι στο ίδιο ύψος της παραλιακής λεωφόρου με το σπίτι του διεθνούς ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ και μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πλήρωμα του περιπολικού που είχε πάει στο σπίτι του 31χρονου ποδοσφαιριστή ήταν αυτό που έφτασε πρώτο και στο τροχαίο δυστύχημα.