Ραγίζει καρδιές το πρώτο μήνυμα της συντρόφου του Τζορτζ Μπάλντοκ, του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης στην πισίνα του σπιτιού του.

Με ανάρτησή της στο Instagram η Αναμπέλ Ντίναμ γράφει για τον Μπάλντοκ, με τον οποίο είχαν αποκτήσει ένα παιδί ενός έτους.

«Τζορτζ, αγάπη της ζωής μου, αδελφή ψυχή μου. Ο τέλειος πατέρας ενός πανέμορφου αγοριού. Μαζί σου είχα ολοκληρωθεί. Ήσουν ο κόσμος μου και γνωρίζω ότι ήμουν ο δικός σου. Είσαι μαζί μου τώρα που ο Μπρόντι χαμογελάει. Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος, αλλά θα τα καταφέρω για τον Μπρόντι. Στο υπόσχομαι. Θα σε αγαπώ για πάντα και πάντα G. Your Neen. X», έγραψε, σύμφωνα με την Daily Mail, στην ανάρτησή της.

baldock-wife


Τζορτζ Μπάλντοκ: "Έπρεπε να πετάξεις σήμερα στην πατρίδα για να γιορτάσουμε μαζί τα πρώτα γενέθλια του γιου σου, αλλά αντί γι' αυτό θρηνούμε την απώλειά σου", το μήνυμα της οικογένειας

Την ίδια ώρα η οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή σε νέα ανακοίνωσή της σημειώνει ότι την Τετάρτη περίμεναν τον Τζορτζ Μπάλντοκ για να γιορτάσουν μαζί τα πρώτα γενέθλια του γιου του.

«Έπρεπε να πετάξεις σήμερα στην πατρίδα για να γιορτάσουμε μαζί τα πρώτα γενέθλια του γιου σου, αλλά αντί γι' αυτό θρηνούμε την απώλειά σου», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη νέα ανακοίνωση της οικογένειας του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Όλη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Είμαστε συντετριμμένοι με τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου μας Τζορτζ. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η νεκροψία διαπίστωσε ότι πνίγηκε με τραγικό τρόπο ενώ κολυμπούσε στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Τζορτζ, ήσουν ο πιο ξεχωριστός πατέρας, αρραβωνιαστικός, γιος, αδελφός, θείος, φίλος, συμπαίκτης και άνθρωπος. Ο ενθουσιασμός και η προσωπικότητά σου έφεραν τόση αγάπη σε όσους είχαν την τύχη να σε γνωρίσουν και σε όσους σε λάτρευαν από τις κερκίδες.

Θα θυμόμαστε για πάντα τις ξεχωριστές αναμνήσεις που έχουμε από εσένα και θα συνεχίσεις να ζεις μέσα από τον όμορφο γιο σου. Έπρεπε να πετάξεις σήμερα στην πατρίδα για να γιορτάσουμε μαζί τα πρώτα του γενέθλια, αλλά αντί γι' αυτό θρηνούμε την απώλειά σου.

Ως οικογένεια ήταν απίστευτα συγκινητικό, αλλά εξίσου δύσκολο να διαβάσουμε τον τεράστιο αριθμό των αποχαιρετισμών που γράφτηκαν από εκείνους που γνώριζαν τον Τζορτζ και από εκείνους που επηρέασε τη ζωή τους.

Ήταν αδύνατο να μην τον αγαπάς. Σας παρακαλούμε να συνεχίσετε να σέβεστε την ιδιωτική μας ζωή σε αυτή τη συγκλονιστική στιγμή, καθώς αρχίζουμε να επεξεργαζόμαστε το πένθος μας.

Διαβάστε ακόμα: Τζορτζ Μπάλντοκ: "Ήταν σοκαριστική η εικόνα" - Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή που ανασύρθηκε νεκρός από την πισίνα

Τζορτζ Μπάλντοκ: Τα ερωτήματα για τον θάνατό του - Tι προκάλεσε τον πνιγμό και τι προηγήθηκε

Εν τω μεταξύ, η Αστυνομία ερευνά όλα τα σενάρια για τις συνθήκες θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, ενώ οριστική απάντηση θα δώσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν τόσο πολλές ώρες στην πισίνα, που το σώμα του είχε φτάσει στον πυθμένα. Αστυνομικός αρχιφύλακας που ήταν περιπολία στο τμήμα Γλυφάδας το βράδυ της Τετάρτης χρειάστηκε να βουτήξει για να τον βγάλει έξω.

Η ιατροδικαστής, όταν εξέτασε τη σορό του ποδοσφαιριστή, μακροσκοπικά εντόπισε μικροφυσαλίδες, το νερό είχε περάσει στους πνεύμονες, δηλαδή υπήρχε εισρόφηση, επομένως κατάπιε το νερό ενώ ήταν εν ζωή.

Η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε το μεσημέρι αναφέρει ως αιτία θανάτου τον πνιγμό εντός ύδατος, όμως για να πνιγεί ένας άνθρωπος που ξέρει κολύμπι και για να μην μπορεί να βγει από την πισίνα, σημαίνει πως κάτι έχει προηγηθεί.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4sbknjo9ypl)

Αυτό που θα απαντήσει στο ερώτημα είναι η ιστολογική στα όργανα, κυρίως στην καρδιά -καθώς δεν αποκλείεται η ανακοπή- και φυσικά οι τοξικολογικές, οι οποίες θα απαντήσουν αν του προκάλεσε αντίδραση κάτι που μπορεί να κατανάλωσε.

Επίσης, η Ασφάλεια ερευνά αν ήταν στο νερό και έγινε το κακό ή αν ήταν έξω, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στην πισίνα. Όλα αυτά θα μπορούσαν να απαντηθούν εάν υπήρχαν κάμερες στο σπίτι, ωστόσο δεν υπάρχουν.

Συγκλόνισαν οι διεθνείς στην Αγγλία, έπαιξαν για τον Μπάλντοκ - Η ανατριχιαστική ομιλία πριν από το έπος του Γουέμπλεϊ

Εν τω μεταξύ, οι διεθνείς μας, λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ και παρότι «παγωμένοι» από το τρομερό αυτό σοκ, τίμησαν τη μνήμη του με τον ιδανικό τρόπο, παίζοντας για εκείνον και επικρατώντας -σε μια ανεπανάληπτη εμφάνιση- της Αγγλίας με 1-2 στο Γουέμπλεϊ.

Απόδειξη του κλίματος που επικρατούσε στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος η ανατριχιαστική ομιλία του Τάσου Μπακασέτα πριν η Εθνική πατήσει στο χορτάρι του εμβληματικού αγγλικού γηπέδου: «Ξέρουμε πολύ καλά τι ομάδα είμαστε και τι έχουμε καταφέρει για να φτάσουμε εδώ. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και θα πάμε να το δείξουμε από το πρώτο λεπτό. Ξέρουμε την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού, πολλοί από εμάς ξέρουμε τι σημαίνει ο Τζορτζ.

Ο Τζορτζ πάντα ήταν το παράδειγμα για την ομάδα, έδινε και την ψυχή του, έβαζε την ομάδα πάνω απ' όλους και θυσίαζε ακόμη και τη σωματική του ακεραιότητα. Σήμερα μέσα στο παιχνίδι θα είναι το παράδειγμά μας. Ο καθένας από εμάς θα θυσιάζει τον εαυτό του για να τον τιμήσουμε, όπως του αξίζει. Να είμαστε όλοι έτοιμοι».