Για μία οικογενειακή τραγωδία έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας προσερχόμενος στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων για τις απολογίες των δύο νεαρών κατηγορουμένων που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 28χρονου ξαδέλφου τους στην Κυψέλη.

Σε βάρος των δύο κατηγορουμένων, ηλικίας 17 και 19 ετών, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της παράνομης οπλοφορίας-οπλοχρησίας.

Τα δύο αδέλφια, ηλικίας 17 και 19 ετών, ισχυρίζονται πως είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από το 28χρονο θύμα στην Αλβανία, όπου έμεναν για δύο χρόνια, στην ηλικία των 4 και των 6 ετών αντίστοιχα. Οι δύο νεαροί άρχισαν τις απολογίες τους πριν από λίγο.

Νωρίτερα προηγήθηκαν οι καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης στην ανακρίτρια, της φίλης ενός εκ των δύο, στην οποία φέρεται να είχε εξομολογηθεί αυτό που του συνέβη, και των γονιών των δύο αγοριών οι οποίοι το είχαν πληροφορηθεί πριν από περίπου έναν χρόνο, ωστόσο δεν είχαν προχωρήσει ακόμα σε καταγγελία. Η μητέρα τους κατά πληροφορίες ήθελε να το καταγγείλουν, ενώ ο πατέρας είχε ενδοιασμούς, καθώς το θύμα ήταν στενό του συγγενικό πρόσωπο.