Στην Ελλάδα επέστρεψε ο μικρός Γιαννάκης μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην Αμερική, προκειμένου να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του και να περπατήσει.

Μάλιστα, ο μικρούλης που έχει συγκινήσει τους φιλάθλους όλων των ομάδων για τον αγώνα που δίνει, αλλά και για τα μηνύματα που στέλνει κάθε φορά μέσα στα γήπεδα εναντίον της οπαδικής βίας μίλησε στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα» και δήλωσε ότι «όλα είναι καλά».

«Όλα είναι καλά, γύρισα, η γιαγιά μου είχε έτοιμα όλα τα φαγητά που ζήτησα, γενικά περνάω ζωάρα», είπε.

Διαβάστε ακόμα: ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο μικρός Γιαννάκης και είναι έτοιμος να βαρέσει πέναλτι στην Τούμπα!

Ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ επέστρεψε νικητής και στο αεροδρόμιο εκτυλίχθηκαν συγκινητικές σκηνές, όπου τον περίμεναν οι παππούδες και τα αδέλφια του.

«Ο αδελφός μου είναι ένας μικρός ήρωας. Νιώθω πολύ ωραία που τον ξαναβλέπω γιατί μου είχε λείψει», είπε ο αδελφός του, οπαδός της ΑΕΚ εκείνος, με τον οποίο πάνε μαζί στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ομάδες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4sus2d0ko3l)

O μικρός Γιαννάκης ευχαρίστησε όλους όσοι τον στηρίζουν όλον αυτόν τον καιρό

Ο ίδιος ο Γιάννης δεν παρέλειψε, μάλιστα, να ευχαριστήσει τους Έλληνες στην Αμερική που στάθηκαν στο πλευρό του, αλλά και όλους όσοι τον στηρίζουν όλον αυτόν τον καιρό.

Από την πλευρά τους οι γονείς του δεν έκρυψαν την ανακούφισή τους που όλα πήγαν καλά με την επέμβαση και ο Γιάννης τώρα θα συνεχίσει τις προσπάθειες για να περπατήσει. Κι εκείνος όμως είναι ενθουσιασμένος και από την έκβαση της επέμβασης και από την υποδοχή στην Ελλάδα.

«Γύρισε η νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ», είπε, ενώ για τη χθεσινή νίκη της Εθνικής και τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ πρόσθεσε: «Η νίκη αυτή ήταν για τον Τζορτζ».