Κατάμεστο ήταν Καλλιμάρμαρο το βράδυ της Παρασκευής 11/10, στη συναυλία που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των 57 θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

*Διαβάστε ακόμα: Συναυλία Τέμπη: "Λύγισαν" για τα θύματα της τραγωδίας με το τραγούδι που έγραψε και ερμήνευσε ο Φοίβος Δεληβοριάς στο Καλλιμάρμαρο

Σπουδαίοι καλλιτέχνες, όπως ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Τάνια Τσανακλίδου, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θανάσης Παπακωνστανίνου κ.α τραγούδησαν αφιλοκερδώς ως φόρο τιμής σε εκείνα τα παιδιά που δεν επέστρεψαν ποτέ στο σπίτι τους.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, μάλιστα, τραγούδησε ένα τραγούδι, το όποιο έγραψε και ήταν αφιερωμένο σε όσους έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους στην τραγωδία.


Παύλος Ασλανίδης: Όταν άκουσα το τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά, λύγισα

Ο Πάυλος Ασλανίδης, ο οποίος έχασε τον γιο του στο δυστύχημα, μίλησε στο «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα».

«Με συγκίνησε πολύ ο Φοίβος. Τον ευχαρίστησα, αλλά όταν το άκουσα λύγισα… Ειδικά το «δεν θα σταματήσω» είναι ακριβώς αυτό που αισθάνομαι. Και ειδικά τα χιλιάδες παιδιά που ήταν χθες εδώ. Ακούμε αυτόν τον καιρό για τα παιδιά που μαλώνουν και χθες είδαμε κάποια άλλα παιδιά στο στάδιο. Όλα τα παιδιά έχουνε αυτό τον χαρακτήρα απλά πρέπει να τους δώσουμε το κίνητρο», είπε αρχικά.

«Σίγουρα μας άκουγαν ως τον ουρανό. Τους ευχαριστούμε όλους όσους δουλέψανε. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Πρέπει να επανέλθει η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Δεν θα είχαν γίνει όλα αυτά εάν είχαμε δικαιοσύνη. Έπρεπε να ζούσαν όλοι και να μην κάνουμε συναυλίες μνήμης. Θα ήθελα να αφιερώσω τη συναυλία στον γιο μου. Ήταν τα γενέθλιά του πριν μερικές μέρες», πρόσθεσε.