Σε ήρεμα λιμάνια ρίχνει άγκυρα ο Οίκος Ναύτου. Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις αναφορικά με τα στελέχη που θα αναλάβουν τη διοίκηση όλα δείχνουν πως ο πήχης ανεβαίνει αρκετά ψηλά και λίγο πριν συμπληρωθούν 100 χρόνια από την ίδρυση του μεγαλύτερου οργανισμού γύρω από την παροχή υπηρεσιών προστασίας και περίθαλψης των Ελλήνων ναυτικών ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του.

Πρόεδρος αναλαμβανει ο έμπειρος mananger, Γιάννης Κουλιζάκος, κίνηση που επιβεβαιώνει την καλή δουλειά που έγινε τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια από τον ίδιο προς την σωστή κατεύθυνση για τον Οργανισμό. Ο οικονομολόγος, έμπειρος γνώστης της διαχείρισης κρίσεων έχοντας στο παρελθόν αναλάβει πλήθος επιτελικών θέσεων θα βρεθεί στο «τιμόνι» με στόχο όχι μόνο την ορθή διοίκηση αλλά και την περαιτέρω εκσυγχρονισμό του Οίκου, την εξυπηρέτηση όλων των ασφαλισμένων που αναζητήσουν τις παροχές του - αφού ο Οίκος του Ναύτου εκτος από τη βασική προτεραιότητα που δεν είναι άλλη από τους ναυτικούς και τις οικογένειες τους λειτουργεί και ως Κέντρο Υγείας του Πειραιά - και φυσικά το υγιές περιβάλλον εργασίας για όλους τους απασχολούμενους.

Επιπλέον αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο επίσης οικονομολόγος και Ναύαρχος εν αποστρατεία λιμενικού σώματος, Γιώργος Βουρέκας, με μεγάλο όγκο ωρών στο «πεδίο» όπως - μεταξύ άλλων - όπως η θητεία του ως Διοικητής Θαλάσσιων Επιχειρήσεων και Σύμβουλος της FRONTEX.