Στο οικείο περιβάλλον της 84χρονος Μαρίας Κ. αναζητούν οι αστυνομικοί τον δράση της εν ψυχρώ δολοφονίας της μέσα στο σπίτι όπου διέμενε στα Καμένα Βούρλα.

Ο δράστης μαχαίρωσε με μαχαίρι ή αντικείμενο που μοιάζει με μαχαίρι την ηλικιωμένη γυναίκα η οποία βρέθηκε στο πάτωμα του σαλονιού του σπιτιού της, στην οδό Παπαδημητρίου. Ο θάνατος της εκτιμάται πως συνέβη μεταξύ Παρασκευής και Σαββάτου, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από τις καταθέσεις συγγενικών της προσώπων αλλά και γειτόνων, πως είχαν να την δουν από την Παρασκευή.

Ο άνθρωπος που την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, είναι πρόσωπο οικείο αναφέρουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας που ερευνούν την υπόθεση και αυτό διότι δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης. Το σπίτι δεν δείχνει να είναι αναστατωμένο σε γενικές γραμμές ενώ εντοπίστηκαν και πατημασιές του δράστη πάνω στη λίμνη αίματος, δίπλα στη σορό της 84χρονης γυναίκας.

Το θύμα, έμενε σχεδόν μια δεκαετία στην συγκεκριμένη περιοχή, μόνη της, έχοντας άριστες σχέσεις με τους γειτόνους της. Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Λαμίας, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας η νεκροτομή της.

Οι αστυνομικοί εκτός από καταθέσεις από γείτονες, αναζητούν ήδη υλικό από κάμερες ασφαλείας σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τα ίχνη του δολοφόνου. Μέχρι ένα σημείο υπάρχουν σημάδια με αίμα από τα παπούτσια του δράστη, όμως έκτοτε τα ίχνη του χάνονται. Προς το παρόν, ο κύκλος υπόπτων δείχνει να είναι συγκεκριμένος με τους αστυνομικούς να αναζητούν τα πρόσωπα τα οποία είχαν πρόσβαση στο σπίτι της 84χρονης Μαρίας.