Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή κατηγορείται ένας 27χρονος, ο οποίος έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (11/10) στο Μαραθώνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, ο συλληφθείς βρισκόταν μαζί με δύο γυναίκες το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (7/10), έξω από κατάστημα στο Πολυδένδρι, όταν ξαφνικά μπήκε στο ΙΧ του και με σβηστά φώτα επιχείρησε να εμβολίσει αρχικά μια 28χρονη και στη συνέχεια έναν 20χρονο.

Η κοπέλα κατάφερε να διαφύγει ανεβαίνοντας σε παρακείμενη νησίδα, ενώ ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι.

Ποια η αφορμή

Αφορμή για την απίστευτη κίνηση του κατηγορούμενου φαίνεται πως στάθηκε μια λεκτική αντιπαράθεση που προηγήθηκε έξω από το κατάστημα, μεταξύ του ιδίου και της 28χρονης λόγω προσωπικών διαφορών.

Αποτέλεσμα ήταν ο 27χρονος να μπει στο όχημά του και να επιχειρήσει να εμβολίσει την γυναίκα κατά την αποχώρηση της μαζί με τον 20χρονο από το κατάστημα.


Η ταυτοποίηση και η επεισοδιακή σύλληψη 

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού ταυτοποίησαν τον 27χρονο ως δράστη και μετά από έρευνες τον εντόπισαν τα μεσημέρι της Παρασκευής να κινείται με όχημα στην περιοχή του Μαραθώνα.

Ο 27χρονος δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και επιχείρησε να διαφύγει κινούμενος με μεγάλη ταχύτητα εντός της πόλης του Μαραθώνα, πραγματοποιώντας μάλιστα επικίνδυνους ελιγμούς και θέτοντας σε κίνδυνο άλλα οχήματα και πεζούς.

Στη συνέχεια στάθμευσε έξω από το σπίτι του, εισήλθε εντός και επιχείρησε να διαφύγει από την πίσω πλευρά. Ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Επιπλέον, κατασχέθηκε το όχημα του αλλά και το όχημα που χρησιμοποίησε για την επίθεση εναντίον της 28χρονης και του 20χρονου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4v7s7omat7t)