Νεότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το έγκλημα που σημειώθηκε στα Καμένα Βούρλα, με θύμα μια 84χρονη γυναίκα.

Το έγκλημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (11/10), σύμφωνα με πληροφορίες του Action24 και η ηλικιωμένη βρέθηκε το Σάββατο νεκρή στο σπίτι της, σε μια λίμνη αίματος κοντά στην πόρτα του διαμερίσματός της, έχοντας τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη, πιθανότατα από μαχαίρι.

Η άτυχη γυναίκα έμενε σε πολυκατοικία στο κέντρο της πόλης και οι συγγενείς της ανησύχησαν, καθώς δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν και έτσι κάλεσαν την αστυνομία. 


«Η γυναίκα άνοιξε στον δολοφόνο της»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η πόρτα δεν είχε παραβιαστεί, ούτε ήταν κλειδωμένη, δείγμα ότι οι δράστες γνώριζαν καλά το σπίτι, ενώ είναι πιθανόν να είναι και κάποιος από το οικείο περιβάλλον της 84χρονης.

Στο διαμέρισμα υπήρχαν κηλίδες αίματος καθώς και πατημασιές, με πληροφορίες του Action24 να θέλουν αρκετούς ανθρώπους να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι της ηλικιωμένης, εξυπηρετώντας την άλλος για τα φάρμακα, άλλος για τα τρόφιμα κλπ.

Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου, μιλώντας σχετικά με τη δολοφονία της 84χρονης ανέφερε ότι είναι ένα στοιχείο ότι η οικία δεν είχε ίχνη παραβίασης, καθώς δεν υπήρχε το κίνητρο της ληστείας.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Αναζητούμε βιντεοληπτικό υλικό, όμως πιστεύω ότι οι αστυνομικοί θα φτάσουν στο τέλος της υπόθεσης. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. λαμβάνουν καταθέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον της 84χρονης», επισημαίνοντας ότι «η γυναίκα άνοιξε στον δολοφόνο της».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4v9pqah0q7d)