Πέντε 24ωρα μετά τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, η ασφάλεια βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων του εργαστηρίου Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχοντας ζητήσει την επίσπευση του αποτελέσματος των τοξικολογικών αλλά και των ιστολογικών εξετάσεών του.

Αρχικά για την οικογένεια. Δεύτερον, όπως μετέδωσε το Star, για να σταματήσει να υπάρχει οποίοδήποτε θολό σημείο ή σενάριο για το τι έχει συμβεί και τρίτον για να κλείσει ο φάκελος καθώς δεν έχουμε εγκληματική ενέργεια μπροστά μας. Άρα μέσα στις επόμενες 15 με 20 μέρες, το πιθανότερο, θα έχουμε την πρώτη εικόνα απο τις τοξικολογικές και λίγο αργότερα τα αποτέλεσμα των ιστολογικών.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Στα ζωτικά όργανά του θα αναζητηθούν οι απαντήσεις για τα άιτια θανάτου

Οι ιστολογικές κρίνονται και οι πιο σημαντικές και ειδικά η εξέταση στην καρδιά, σύμφωνα με το Star. Είναι ένα ζωτικό όργανο που συνήθως κρύβει τις περισσότερες απαντήσεις. Όπως τι συνεβη χρονολογικά εκείνο το βράδυ κι αν υπάρχει κάποιο παθολογικό αίτιο. Τώρα αυτό που μπορούμε να πούμε από την έρευνα της ασφάλειας είναι ότι σύμφωνα με την εικόνα που έχουν, ο ποδοσφαιριστής ήταν από το μεσημέρι στην πισίνα, με πολύ χαλαρή διάθεση, δε φαινόταν αναστατωμένος ή κάτι τέτοιο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4vpuw4xpgy9)


Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας για τις τελευταίες στιγμές του άτυχου ποδοσφαιριστή

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει και οι κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τις τελευταίες κινήσεις του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για το βιντεοληπτικό υλικό, φαίνεται ο άτυχος ποδοσφαιριστής να φορά το μαγιό του και να κάνει βουτιά στην πισίνα.

Ξαφνικά φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις, ενώ βρίσκεται μέσα στην πισίνα.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, μια άλλη κάμερα δείχνει τον ποδοσφαιριστή να είναι ήδη μπρούμυτα γυρισμένος μέσα στην πισίνα.

Σε περίπου 20 μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4tr770jcnf5)