Σκηνές τρόμου βίωσαν τρεις ανήλικοι το βράδυ του Σαββάτου, στο Χαλάνδρι όταν ένας άνδρας άρχισε να τους κυνηγάει κρατώντας στο χέρι του ένα μαχαίρι. Ο άνδρας κινήθηκε εναντίον των ανήλικων στην οδό Ακαρνανίας στο Χαλάνδρι, κρατώντας αυτοσχέδια κατασκευή αποτελούμενη από ένα κουζινομάχαιρο δεμένο σε ένα κομμάτι σίδερο μήκους 57 εκατοστών και άρχισε να τους κυνηγάει.

Στο αποκλειστικό βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA, φαίνεται ο 49χρoνος να έχει βγει στον δρόμο και να απειλεί τα παιδιά, κρατώντας το μαχαίρι. Μάλιστα ο άνδρας έλεγε στους ανήλικους που εάν δεν εξαφανιστούν τότε θα τους επιτεθεί. Όπως είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν πίστευε ότι οι ανήλικοι πέταξαν νεράτζια στο σπίτι του. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4vpuejku2e9)
Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία ενώ ο 49χρονος όταν είδε τους αστυνομικούς πέταξε το μαχαίρι και προσπάθησε να διαφύγει. Ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδρες. Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.