Γιατί με ξύπνησες πρωί
Σωτήρης Ξενάκης, Βασίλης Σκουρής
Live η κίνηση στους δρόμους: Στο ''κόκκινο'' ο Κηφισός - Μεγάλες καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
Πού υπάρχουν προβλήματα
Με δυσκολίες ξεκινά και η σημερινή ημέρα για τους οδηγούς, αφού από νωρίς το πρωί της Τρίτης (15/10) υπάρχουν προβλήματα σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής
Με δυσκολίες ξεκινά και η σημερινή ημέρα για τους οδηγούς, αφού από νωρίς το πρωί της Τρίτης (15/10) υπάρχουν προβλήματα σε κεντρικούς δρόμους της Αττικής.
Στο «κόκκινο» βρίσκεται από το πρωί ο Κηφισός και στα δύο ρεύματα, με τα προβλήματα να έχουν ξεκινήσει από τις 7 το πρωί.
Στην άνοδο το μποτιλιάρισμα ξεκινά από την παραλιακή λεωφόρο και συνεχίζεται μέχρι το ύψος της Νέας Ιωνίας, όπου νωρίτερα το πρωί είχε ακινητοποιηθεί ένα αυτοκίνητο λόγω μηχανικής βλάβης. Στην κάθοδο η κίνηση είναι πολύ αυξημένη από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι τα ΚΤΕΛ.
Προβλήματα υπάρχουν και στη λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, ενώ καθυστερήσεις παρατηρούνται και στη λεωφόρο Συγγρού, στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος του Άγιου Σώστη μέχρι και το ΦΙΞ.
Καθυστερήσεις υπάρχουν και στην Αττική οδό, άνω των 30΄ από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία, 10΄-15΄από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας.
Καθυστερήσεις άνω των 30΄ από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 15΄-20΄από κόμβο Ανθούσας έως κόμβο Κηφισίας, 20΄-25΄ Περιφ. Υμηττού από Αγ. Παρασκευή έως Κηφισίας. https://t.co/q4xT9p0B8d