Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση ενός 49χρονου άνδρα με καταγωγή από την Κίνα σε ανήλικους στο Χαλάνδρι δημοσίευσε το MEGA.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις ανήλικοι έζησαν τον απόλυτο τρόμο το βράδυ του Σαββάτου (12/10) στο Χαλάνδρι, όταν ένας άνδρας άρχισε να τους κυνηγά με μαχαίρι. 

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος, όπως έγινε γνωστό, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος δύο 13χρονων και ενός ακόμα ανήλικου στην οδό Ακαρνανίας στο Χαλάνδρι, κρατώντας αυτοσχέδια κατασκευή αποτελούμενη από ένα κουζινομάχαιρο δεμένο σε ένα κομμάτι σίδερο μήκους 57 εκατοστών.

Στο αποκλειστικό βίντεο που παρουσιάζει το MEGA, φαίνεται ο 49χρoνος να έχει βγει στον δρόμο και να απειλεί τα παιδιά, κρατώντας το μαχαίρι. Μάλιστα, τους έλεγε πως εάν δεν εξαφανιστούν, θα τους επιτεθεί. Ο λόγος ήταν, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, πως πίστευε ότι τα παιδιά είχαν πετάξει νεράντζια στο σπίτι του.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τον 49χρονο, ο οποίος βλέποντάς τους, έριξε την αυτοσχέδια κατασκευή, προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου.