Διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας είναι ο 62χρονος άνδρας που παρασύρθηκε εσκεμμένα από αυτοκίνητο 26χρονου το απόγευμα της Δευτέρας 14/10 στην Αμυγδαλέα, ένα χωριό της Λάρισας.

*Διαβάστε ακόμα: Λάρισα: Συνελήφθη 26χρονος που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του εσκεμμένα 62χρονο

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος larissanet.gr, ο 62χρονος έφτασε στο ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας σε ημικωματώδη κατάσταση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

«Ο ασθενής οδηγήθηκε άμεσα στην αίθουσα αναζωογόνησης και διασωληνώθηκε. Από την αξονική τομογραφία, διαπιστώθηκε κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Οδηγήθηκε άμεσα στο χειρουργείο για αποκατάσταση τραύματος και ο ασθενής είναι σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος στη ΜΕΘ», ενημέρωσε η παθολόγος-επειγοντολόγος και διευθύντρια των ΤΕΠ, Γεωργία Παπαδάμου.


Ο 26χρονος ομολόγησε ότι έγινε εσκεμμένα η παράσυρση του 62χρονου

Υπενθυμίζεται ότι η παράσυρση του 62χρονου άνδρα έγινε εσκεμμένα, καθώς, όπως ομολόγησε, σύμφωνα με το onlarissa, ο 26χρονος δράστης - που αναζητούνταν χθες το βράδυ από την αστυνομία και έπειτα παραδόθηκε μόνος του - προχώρησε στη συγκεκριμένη πράξη για λόγους εκδίκησης.

Η αστυνομία και ειδικότερα το Αστυνομικό Τμήμα του Κιλελέρ διερευνά την υπόθεση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4warvn67smx)