Ο Τζορτζ Μπάλντοκ που έφυγε τόσο απρόσμενα από τη ζωή, μόλις στα 31 του χρόνια, λάτρευε την Ελλάδα και έκανε "γαλανόλευκα όνειρα" και για τον μονάκριβο γιο του, Μπρόντι.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Star, είχε κινήσει τις διαδικασίες, ώστε ο μικρούλης Μπρόντι να αποκτήσει ελληνική ιθαγένεια, καθώς είχε προγραμματίσει ραντεβού στην Ελληνική πρεσβεία.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Είχε ραντεβού για την ελληνική ιθαγένεια του μικρού γιου του, μια μέρα μετά το ματς της Εθνικής

Ήταν 2 Ιουνίου 2022 όταν ο Τζορτζ Μπάλντοκ έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Ελλάδας στο παιχνίδι με τη Βόρεια Ιρλανδία. Ένα από τα δύο μεγάλα όνειρά του είχε πραγματοποιηθεί... Εκκρεμούσε ένα ακόμη! Ήθελε ο μικρούλης Μπρόντι να αποκτήσει ελληνική ιθαγένεια και είχε κινήσει τις διαδικασίες!

Ο ταμίας της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου μιλώνας στο STAR αποκαλύπτει: «O Γιώργος είχε προγραμμάτισε να έρθει ανήμερα του αγώνα στο Λονδίνο να δει την εθνική και την επόμενη όπως μας ενημέρωσε ο Έλληνας πρέσβης στο Λονδίνο είχε κλεισμένο ραντεβού για να τακτοποιήσει την ιθαγένεια του μικρού του γιου».

Ο Μπάλτονκ ήταν περήφανος για την πατρίδα των προγόντων του. Η γιαγιά του, Αθανασία ήταν βέρα Ελληνίδα. Το μακρινό 1950 ήταν ιδιοκτήτρια διάσημης οικογενειακής ταβέρνας της εποχής στα Άνω Πατησία.

Έφυγε, όμως, στη συνέχεια για την Αγγλία όπου κι έκανε οικογένεια, αλλά πάντα κρατούσε τις παραδόσεις. Μιλούσε στον εγγόνο της την Ελλάδα και του μαγείρευε ελληνικά φαγητά.