Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι μια 14χρονη στη Μυτιλήνη θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή της, όταν το βίντεο του βιασμού της δημοσιεύτηκε στα social media.

Όπως καταγγέλλει η ανήλικη κοπέλα, οι δύο δράστες δημοσίευσαν στα social media το βίντεο, με την ίδια να προχωρά σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, καταναλώνοντας χάπια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βιασμός της 14χρονης σημειώθηκε τον περασμένο Αύγουστο από δύο άνδρες, ηλικίας 21 και 20 ετών, οι οποίοι την προσέγγισαν μέσω social media. Όταν κατάφεραν να την πείσουν να συναντηθούν, την οδήγησαν σε ερημική παραλία, όπου και τη βίασαν, ενώ δε δίστασαν να μαγνητοσκοπήσουν τον βιασμό της και στη συνέχεια την απειλούσαν ότι θα δημοσιεύσουν το βίντεο, εάν δεν συνευρεθεί ξανά μαζί τους.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του 21χρονου, Πανάγος Κουφέλος: «Ο πελάτης μου μού είπε ότι δεν έχει καμία ανάμειξη. Ο εντολέας μου μου είπε ότι δεν έχει δει κανένα βίντεο».

Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, η 14χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής και αφού συνήλθε, αποκάλυψε στους γονείς της όσα συνέβησαν, με τους ίδιους στη συνέχεια να προχωρούν σε καταγγελία στις Αρχές.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4w21djfkj8p)