Θρήνος και οργή επικρατεί στη Νέα Κίο για τον χαμό της 37χρονης Νάντιας, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο όταν Ρομά που έκαναν κόντρες, έπεσαν πάνω στο όχημά της.

*Διαβάστε ακόμα: Αργολίδα: Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο έξω από το βενζινάδικο - Με 170 χλμ έτρεχε το ΙΧ που σκότωσε την 37χρονη μητέρα

Το αυτοκίνητο των Ρομά που προκάλεσε το δυστύχημα και μετέτρεψε σε άμορφη μάζα το αυτοκίνητο της 37χρονης, έτρεχε με 170 χιλιόμετρα, ενώ σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, οι Ρομά εκείνο το πρωί έκαναν κόντρες.

Το συγκεκριμένο δυστύχημα έχει προκαλέσει αναταραχή σε ολόκληρη την περιοχή, καθώς οι κάτοικοι δηλώνουν αγανακτισμένοι από την απουσία και την αδιαφορία της Πολιτείας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4xt28u9pk9t)

Προδιαγεγραμμένη η τραγωδία

Το ατύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου, καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας, με την ανάλυση να αποδεικνύει ότι το αυτοκίνητο των Ρομά είχε αναπτύξει την ταχύτητα των 170 χιλιομέτρων.

Η άτυχη γυναίκα πήγαινε για δουλειά με το αυτοκίνητό της, όταν τη χτύπησε πλαγιομετωπικά το αυτοκίνητο που έκανε προσπέραση, μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4x9kuvcp6d5)

Παρά την προσπάθεια του οδηγού να πατήσει φρένο, όταν αντιλήφθηκε το άλλο όχημα, αυτό δεν ήταν δυνατό, με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση.

«Δεν υπήρχαν περιθώρια αντίδρασης, το φρενάρισμα ήταν αδύνατο να αποτρέψει το ατύχημα», ειπώθηκε χαρακτηριστικά από τον οδηγό του δεύτερου οχήματος, που πρώτος διαπίστωσε τον θάνατο της συγχωριανής του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4xa174454qp)