Επίθεση με μαχαίρι από έναν πρώην εργαζόμενό του δέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης ένας 57χρονος στο Παγκράτι. Ευτυχώς, ο άνθρωπος πρόλαβε και έβαλε μπροστά το χέρι του, προκειμένου να προστατευθεί, με αποτέλεσμα το μαχαίρι να τον πετύχει εκεί.

Σε πρώτη φάση ο δράστης χτύπησε με το κράνος στο κεφάλι τον ιδιοκτήτη του πάρκινγκ στο Παγκράτι και στη συνέχεια, τον μαχαίρωσε.

Διαβάστε ακόμα: Παγκράτι: Άνδρας εκτός εαυτού επιτέθηκε με μαχαίρι στον πρώην εργοδότη του και έσκασε τα λάστιχα σε 11 αυτοκίνητα

Σε ένα ρεσιτάλ θράσους, μάλιστα, μετά από αρκετές ώρες ο μαχαιροβγάλτης επέστρεψε στο πάρκινγκ και τρύπησε τα λάστιχα των σταθμευμένων αυτοκινήτων, όπως φαίνεται στο βίντεο - ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή Live News του Mega.

Όπως, μάλιστα, επισημαίνει το θύμα της επίθεσης, είχε δεχθεί και αρκετά απειλητικά τηλεφωνήματα από τον δράστη, τον οποίο, όπως είπε, «προσπαθούσε να τον βοηθήσει».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4y5cnjyhwux)

Παγκράτι: Με έπαιρνε τηλέφωνα, έλεγε: ''θα σε σφάξω, θα σε σκοτώσω'', λέει ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του πάρκινγκ, δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο που να μπορούσε να προκαλέσει την έκρηξη του δράστη: «Επειδή η συμπεριφορά του ήταν «κάπως» απλά του ζήτησα να μην έρχεται εδώ. Και ενώ εκείνη την ώρα δεν μου έιπε κάτι, κατέβηκε εδώ και χτύπησε τον άνθρωπο που δούλευε. Με έπαιρνε τηλέφωνα, έλεγε ‘’θα σε σφάξω, θα σε σκοτώσω’’».

«Ήταν πέντε μήνες στην επιχείρηση, ερχόταν έκανε κάποια μεροκάματα, προσπαθούσα να τον βοηθήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Ο δράστης φαίνεται να έχει βαρύ ποινικό παρελθόν, καθώς έχει καταδικασθεί στο παρελθόν για δολοφονία, της αδελφής της πεθεράς του, την οποία χτύπησε με ξύλο στο κεφάλι και αποφυλακίσθηκε πριν από δυόμιση χρόνια, ενώ ξαναμπήκε στην φυλακή για άλλο αδίκημα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4y5hl9i6muh)