Μαθητές και εκπαιδευτικοί έζησαν στιγμές τρόμου αφού γλίτωσαν από θαύμα μετά το σοβαρό τροχαίο κατά το οποίο ανετράπη το λεωφορείου που ήταν μέσα, το πρωί της Παρασκευής 18/10 στην περιοχή των Καλαβρύτων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον οδηγό του λεωφορείου η εκτροπή από την πορεία του οχήματος έγινε όταν ο ίδιος προσπάθησε να αποφύγει άλλο όχημα που είδε να έρχεται και για να μη γίνει μετωπική σύγκρουση, έκανε ελιγμό ο οποίος οδήγησε στην εκτροπή και την ανατροπή του λεωφορείου.

kalavryta-1
kalavryta-3


Οι επιβάτες δεν πίστευαν στην τύχη τους που δεν τραυματίστηκε κανείς. Στις 7:30 το πρωί το λεωφορείο με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς έπεσε σε χαράδρα ευτυχώς μικρού βάθους. Οι μαθητές και οι γονείς τους βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και ακόμα δεν πιστεύουν πώς γλίτωσαν. 

Δείτε εδώ: Καλάβρυτα: "Έσπασα με το πόδι το παρμπρίζ για να βγουν οι μαθητές" - Αποκαλύπτει ο οδηγός του λεωφορείου που ανετράπη (Εικόνες)

Ανατροπή λεωφορείου στα Καλάβρυτα: Σοκάρουν οι περιγραφές των μαθητών 

«Άνοιξα τον φακό να δω εάν είναι όλοι καλά και μετά βγήκαμε έξω», περιέγραψε ένας από τους πέντε μαθητές που βρίσκονταν στο πούλμαν.

Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για δρόμο «καρμανιόλα», καθώς πολλές φορές έχουν σημειωθεί τροχαία ατυχήματα.

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο, ενώ αναζητά και τον οδηγό του ΙΧ, όπου σύμφωνα με τις μαρτυρίες μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.