Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσπρωτίας επέβαλε ποινή κάθειρξης 12 ετών στον Ιερέα από την Κέρκυρα, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ασέλγεια ανηλίκου κατά εξακολούθηση.

Ο Ιερέας της εκκλησίας στη Νότια Κέρκυρα που κατηγορείται πως ασελγούσε σε ανήλικη έγινε γνωστή τον Νοέμβριο του 2019.

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, η ξαφνική φυγή του Ιερέα από το χωριό το 2019 ενίσχυσε τις πληροφορίες ότι ο ίδιος ασελγούσε σε ανήλικη μέσα στην εκκλησία. Μάλιστα, τότε, υπήρξαν απίστευτες εικόνες στην Κέρκυρα όπου ο Ιερέας φυγαδεύτηκε από το δικαστήριο καθώς υπήρχε αγανακτισμένο πλήθος που τον περίμενε.





Kέρκυρα: "Κυνηγημένος θα΄σαι"

«Παιδεραστή, κτήνος, για πάντα κυνηγημένος θα’ σαι» είναι μερικές από τις εκφράσεις που ακούστηκαν από συγκεντρωμένους κατοίκους χωριού στη νότια Κέρκυρα. Ο 60χρονος Ιερέας, με απόφαση του Μητροπολίτη Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, είχε τεθεί, σε αργία μετά και την πρώτη μήνυση που είχε κατατεθεί εις βάρος του από γονείς μίας 16χρονης, σήμερα, ανήλικης.

Ο 60χρονος Ιερέας, με απόφαση του Μητροπολίτη Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, είχε τεθεί, σε αργία μετά και την πρώτη μήνυση που είχε κατατεθεί εις βάρος του από γονείς μίας 16χρονης, σήμερα, ανήλικης.