Νέο σοκαριστικό περιστατικό στην άσφαλτο σημειώθηκε στην Κρήτη την περασμένη Πέμπτη, όταν μηχανή που έκανε προσπέραση σε κλούβα, παρέσυρε δάσκαλο, ο οποίος συνόδευε παιδιά Δημοτικού, έξω από την Πολεμική Αεροπορία Τυμπακίου.

Διαβάστε ακόμα: "Καμπανάκι κινδύνου" στην Κρήτη: Συναγερμός για κρούσμα νορβηγικής ψώρας στα Χανιά - "Μία ειδική μορφή που ανακαλύφθηκε πριν 170 χρόνια"

Κρήτη: Ο δάσκαλος σύρθηκε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο «φως» το Cretalive, η μηχανή κάνει προσπέραση σε κλούβα που προπορεύεται και δίχως να έχει καλή ορατότητα πέφτει πάνω στον 26χρονο δάσκαλο, ο οποίος συνόδευε τα παιδιά τρίτης δημοτικού σε εκδρομή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο δάσκαλος να συρθεί στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί.

Δείτε το βίντεο:

Ο οδηγός του δίκυκλου φαίνεται να έχει πέσει κι εκείνος στο οδόστρωμα μετά τη σφοδρή σύγκρουση και για λίγα εκατοστά γλιτώνει από το να βρεθεί κάτω από τις ρόδες διερχόμενου οχήματος.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο Cretalive, ο 26χρονος δάσκαλος διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Μοιρών φέροντας ελαφρά τραύματα κι από εκεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.