Βήμα δεν πρόλαβε να κάνει εκτός φυλακής και συνελήφθη και πάλι. Ο λόγος για έναν άνδρα, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία. Ο άνδρας δεν πρόλαβε να βγει από τη φυλακή και ακριβώς έξω από την πόρτα του καταστήματος κράτησης Λάρισας, τον περίμενε νέο ένταλμα σύλληψης.

Επί 4 χρόνια ο κατηγορούμενος βιντεοσκοπούσε με κάμερες που είχε βάλει στο σπίτι τις ερωτικές επαφές με τη σύζυγό του, χωρίς εκείνη να έχει ιδέα, όπως κατήγγειλε στις αρχές. Μάλιστα το υλικό το ανέβαζε σε «ροζ» σελίδες αποκομίζοντας κέρδος.

Οι αρχές ερευνώντας μεταξύ άλλων κι ένα στικάκι που είχε στην κατοχή του, βρήκαν βίντεο με εκείνον να προχωρά σε πράξεις και πίσω του να περνάει το ανήλικο παιδί του.

Όσο εκείνος ήταν στις φυλακές της Λάρισας για ενδοοικογενειακή βία, δικαιοσύνη και αστυνομία ερευνούσαν την υπόθεση και τελικά στις 15 Οκτωβρίου βγήκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Εκείνη την ημέρα έβγαινε από τη φυλακή. Όμως δεν πρόλαβε να περάσει την πόρτα και συνελήφθη εκ νέου.

Το ποινικό του παρελθόν πλούσιο. Ξεκινά από το 2011 με απειλές γυναικών σε μπαρ, ναρκωτικά, βία κατά αστυνομικών, ενδοοικογενειακή βία, αλλά και ληστεία με μαχαίρι σε πεζό στην Ομόνοια το 2020.