Διεκόπη για τις 2 Δεκεμβρίου η εκδίκαση της υπόθεσης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών για τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου το 2021 στην Κυψέλη.

Στο δικαστήριο έδωσαν το «παρών» αυτή τη φορά και οι τρεις κατηγορούμενες, μεταξύ των οποίων και η σπιτονοικοκυρά της Φαίης η οποία κατηγορείται και ως η φυσική αυτουργός της δολοφονίας ενώ στη μητέρα και την αδελφή του θύματος αποδίδεται συνέργεια στην ανθρωποκτονίας

Διαβάστε επίσης: "Εταιρεία ∆ολοφόνων" πίσω από τον χαμό της Φαίης Μπακογιώργου - Τι αποκαλύπτει στα "Παραπολιτικά" ο ιδιωτικός ερευνητής Χάρης Βεραµόν

Στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις το δικαστήριο είχε διατάξει τη βίαιη προσαγωγή της σπιτονοικοκυράς στη δικαστική αίθουσα.

Στην έναρξη της διαδικασίας ωστόσο δήλωσε παραίτηση ο δικηγόρος που είχε διορίσει στην προηγούμενη συνεδρίαση η σπιτονοικοκυρά, καθώς όπως ανέφερε συνεργάτης του δεν επικοινώνησε η κατηγορούμενη μαζί του για να τακτοποιήσουν το θέμα της αμοιβής του.

Το δικαστήριο προχώρησε στον διορισμό συνηγόρου στην κατηγορούμενη και στην κλήρωση των ενόρκων ενώ η πρόεδρος και ο εισαγγελέας στη επέπληξαν έντονα την σπιτονοικοκυρά της Φαίης για την εμφάνιση της στις προηγούμενες δικασίμους.

Η δίκη διεκόπη για τις 2 Δεκεμβρίου 2024 οπότε και αναμένεται να αρχίσει  ενώ το δικαστήριο παρέτεινε την προσωρινή κράτηση για τι τρεις κατηγορούμενες μέχρι τον Μάιο του 2025.